Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

BIS 2017

BIS 2017 Van 7 tot en met 15 oktober kan je terecht in Flanders Expo voor de 29ste editie van bis.
Het bouw- en inspiratiesalon pakt dit jaar uit met een gloednieuw beursconcept. De zeven hallen worden omgevormd tot een transparant geheel met duidelijke themazones. Zo vind je snel en gericht wat je zoekt en kan je daarnaast volop inspiratie opdoen.
Een eigen woning vandaag? Het kan!
Studies tonen aan dat woonkwaliteit en levenskwaliteit nauw met elkaar zijn verweven. Woningbouw Huyzentruyt bewijst dat beiden nu perfect kunnen samengaan met betaalbaar wonen. Het bedrijf, dochteronderneming van Groep H uit Beveren-Leie (Waregem), heeft als geen ander inzichten verworven in wat betaalbaar wonen concreet betekent.

Al méér dan ... Lees verder...
19 september 2012
Bron: Woningbouw Huyzentruyt
Win toffe goodies en kortingsbonnen
Een eigen huis bouwen of een bestaande woning renoveren, het zijn twee dingen waar bijna iedereen ooit mee te maken krijgt in zijn leven. En hoe je het ook draait of keert, tijdens zo’n bouw- of renovatieavontuur komen er heel wat zaken op je af. Om bouwlustigen een hart onder de riem te steken organiseert Bouw & Wonen daarom samen met vele andere partners ... Lees verder...
8 oktober 2014
Bron: Bouw & Wonen
Download nu uw gratis tickets voor bis 2013
Dit jaar is bis voor iedereen gratis te bezoeken van maandag 7 tot en met donderdag 10 oktober. Op deze manier wil bis haar steentje bijdragen in deze tijden waarin het steeds moeilijker wordt om een nieuw huis of verbouwing financieel rond te krijgen.
Maar er is meer! Bij het verlaten van de beurs nodigen we je uit je waardering voor de beurs ... Lees verder...
9 oktober 2013
Bron: Bouw & Wonen
Zaterdag 6 oktober is de jaarlijkse BIS-beurs in Flanders Expo te Gent van start gegaan. BIK Woningen is samen met Belim Bouwteam opnieuw vertegenwoordigd met een gezamenlijke stand in hal 1 (n°1361). Je kan er terecht voor info over de recentste nieuwbouwprojecten in uw regio, het laatste nieuws op vlak van nieuwbouw, energiezuinig bouwen en renovatie. ... Lees verder...
8 oktober 2012
Bron: Groep Huyzentruyt
 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Mijn Huis Mijn Architect
De Vlaamse Renovatiedag
Dossier Batibouw 2017
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba