Buitenschrijnwerk

Waarom renoveren met aluminium? Vraag de gratis renovatiegids aan

Waarom renoveren met aluminium? Vraag de gratis renovatiegids aan
Renovatie zit in de lift. Sectororganisatie Embuild verwacht dit jaar opnieuw een stijging van 1,6%. Om op deze trend in te spelen heeft Reynaers Aluminium een nieuwe renovatiegids uitgebracht onder de titel: Renoveren met aluminium. In de digitale brochure staan ze stil bij de verschillende overwegingen die komen kijken bij het vervangen van bestaande ramen, deuren en schuiframen.

Waarom renoveren met aluminium? Vraag de gratis renovatiegids aan

Duurzaamheid

Een eerste aspect waar ze aandacht aan besteden is duurzaamheid. Hiermee kijken ze zowel naar de levensduur van het materiaal als het ecologische aspect. Op beide vlakken kunnen de aluminium oplossingen van Reynaers Aluminum een prima rapport voorleggen. Zo ligt de gemiddelde levensduur van hun ramen, deuren en schuifdeuren op 60 jaar en gebeurt 75% van hun aluminiumproductie met groene energie.

Design op maat

Een andere belangrijke keuze die uitgebreid aan bod komt is het design. Verschillende kleurmogelijkheden, afwerkingen en opties worden in de renovatiegids uitgelicht. Zo krijg je als verbouwer al gauw zicht op een oplossing op maat van jouw project of dat nu landelijk of modern is.

Optimale isolatie

In het dossier kom je ook te weten hoe de marktleider uit Duffel ervoor zorgt dat je met hun producten het beste isolatieniveau voor jouw wonling kan bereiken. Een optimale isolatie linken we namelijk niet meteen aan aluminium. Toch slaagt Reynaers Aluminium erin om oplossingen te voorzien van renovatie tot passiefbouw, conform de strengste normen.

Waarom renoveren met aluminium? Vraag de gratis renovatiegids aan

Download de gratis renovatiegids

Meer weten over de duurzame aspecten van aluminium of de design- of isolatiemogelijkheden? In de gratis gids van Reynaers Aluminium lees je alles over deze en andere voordelen van renoveren met aluminium.

Vind de gratis gids op: www.reynaers.be/gratis-gids-renoveren-met-aluminium

Ook interessant