Buitenschrijnwerk

Verstandig energieverbruik met Reynaers Aluminium oplossingen

Verstandig energieverbruik met Reynaers Aluminium oplossingen
Je merkte het al: de laatste maanden zijn onze energiefacturen sterk gestegen. We moeten dus manieren zoeken om energie te besparen. De beste aanpak is om een woning goed te isoleren, bijvoorbeeld door de ramen te vervangen. Ramen en deuren hebben namelijk een grote invloed op je energieverbruik. Let erop dat de deuren en ramen in overeenstemming zijn met de isolatie die je aan de gevel aanbrengt. Want een goede isolatie zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.

Energie besparen met aluminium als materiaalkeuze

Verstanding energieverbuik met Reynaers Aluminium oplossingen
Wat je renovatie- of bouwproject ook is, aluminium is altijd een goed idee. Reynaers Aluminium oplossingen zorgen voor een hoog isolatieniveau. Strikte luchtdichtheid en thermische isolatie garanderen een aanzienlijke vermindering van het warmteverlies. Daardoor wordt je woning energie-efficiënter en draag je bij aan de strijd tegen de opwarming van de aarde.

De profielen van Reynaers Aluminium hebben een levensduur van meer dan 30 jaar. Ze roesten niet, vergaan niet en zijn vormvast. Daarnaast zijn ze in al die tijd bijzonder makkelijk te onderhouden. Bovendien is aluminium 100% recycleerbaar zonder aan kwaliteit in te boeten.

Ontdek de voordelen van aluminium

Vernieuwde techniek voor een optimale isolatie

Verstanding energieverbuik met Reynaers Aluminium oplossingen
De ramen en deuren van Reynaers Aluminium hebben een hoog isolatieniveau. Reynaers Aluminium bereikt dat niveau met een vernieuwende isolatietechniek. Dankzij dikke met glasvezel versterkte polyamidestrips, blinkende folie rond de strips, een dubbele thermische brug, de combinatie van drie isolerende kamers in specifieke vormen en de juiste dosis schuim garandeert Reynaers Aluminium dat elk systeem optimaal isoleert en het warmteverlies in huis minimaliseert.

Ontdek Reynaers Aluminium oplossingen

Reynaers Aluminium als duurzaam bedrijf

Verstanding energieverbuik met Reynaers Aluminium oplossingen
Bij Reynaers Aluminium willen ze de leef- en werkomgeving van mensen verbeteren, vandaag én in de toekomst. Bij alles wat ze doen, staat duurzaamheid dan ook voorop. Hun oplossingen maken gebouwen niet alleen bijzonder energie-efficiënt, ook als bedrijf proberen ze jaar na jaar hun impact op het milieu te verminderen.

Ook binnen de werking van het bedrijf zelf levert Reynaers Aluminium continu duurzame inspanningen op alle vlakken - van productie tot transport, van eigen energiebeheer tot personeelsbeleid.

Ontdek de duurzame initiatieven van Reynaers Aluminium