Buitenschrijnwerk

Een ruimer woon-gevoel en meer natuurlijk daglicht

Een ruimer woon-gevoel en meer natuurlijk daglicht
Foto: Reynaers Aluminium
Nu renovaties alsmaar populairder worden, neemt ook de vraag naar esthetische technieken om een leefruimte te vergroten toe. Om die reden breidt Reynaers Aluminium zijn aanbod uit: met een lichtstraatsysteem dat naadloos aansluit bij jouw wensen en kwaliteitsverwachtingen.

“Wat zijn mijn troeven?”

Ons nieuwe lichtstraatsysteem biedt tijdloze oplossingen voor eigentijdse projecten. Zo is het systeem een duurzaam verlengstuk van je woonbeleving: dankzij deze glazen constructie creëer je niet alleen een ruimer woongevoel binnenshuis, je laat ook een grotere hoeveelheid natuurlijk daglicht tot diep in je woning stralen.

Meer nog: ons product is bestand tegen alle weersinvloeden. Met een zonwerende beglazing of een externe zonnewering als extra optie hou je oververhitting buiten je vier muren. Daarnaast is het systeem 100% waterdicht en hoef je je geen zorgen te maken over stilstaand water op het daklicht. Het systeem is getest en waterdicht tot 750 pa. Plaatsing onder hoek van min 2° is mogelijk en door te werken met glas in overlap voorkomt met waterstagnatie.

Wat de isolatienormen betreft, behoort MasterLight tot de hoogste klasse. Zo is het product geschikt voor dubbele- en zelfs driedubbele beglazingen en kan het windstoten tot wel 130 km/u weerstaan.

Onbeperkte ontwerp-mogelijkheden

Je kunt MasterLight naar eigen smaak vormgeven. Voor een modern en harmonieus interieur kun je het systeem als één volledig glasoppervlak plaatsen. Liever een unieke look in huis? Verdeel dan het glas in verschillende raamprofielen om een uitstraling op maat te creëren. Met Reynaers Aluminium zijn de ontwerpmogelijkheden onbeperkt.