Weersverwachting voor de komende dagen

  BE   22 november 2022 Bron: KMI
Weersverwachting voor de komende dagen
Woensdag 22 maart wordt het zwaarbewolkt met perioden van regen vanaf het westen. We halen maxima van 9 tot 13 graden, wat normaal is voor de tijd van het jaar. Er waait een matige tot vrij krachtige zuidzuidwestenwind met pieken van 50 tot 70 km/u.

Woensdagnacht volgen er nog steeds perioden van regen of buien die wellicht wat intenser worden. Het is zacht bij minima van 7 tot 11 graden. De zuidzuidwestenwind waait matig tot lokaal vrij krachtig met windstoten tot of hoger dan 50 km/u.

Donderdag blijft het zwaarbewolkt met soms regen of buien. Het is wel zacht met maxima tussen 11 en 16 graden, maar er waait ook een meestal vrij krachtige zuidwestenwind met rukwinden tot 70 km/u.

Vrijdag wordt het wisselvallig met soms opklaringen maar ook buien die stevig en lokaal onweerachtig kunnen zijn. De maxima schommelen tussen 9 en 14 graden bij een aanhoudend strakke zuidwestenwind.

Ook zaterdag verwachten we buien en blijft de kans op enkele donderslagen bestaan. De zuidwestenwind waait vrij krachtig tot krachtig bij maxima van 9 tot 13 14 graden.

Zondag wordt een zwaarbewolkte dag met opnieuw regen en buien. Met maxima rond 12 graden in het centrum is het een paar graden minder zacht. De strakke zuidwestenwind ruimt naar het westen tot het noordwesten.

Mogelijk is het maandag rustiger en blijft het vaak droog alhoewel over het noordoosten de kans op een paar buien blijft bestaan. Het wordt vrij fris met in de meeste streken nog maar maxima rond 9 graden bij een matige noordwestenwind.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo