Buitenschrijnwerk

Aluminium ramen en deuren maken je woning energie efficiënt

Aluminium ramen en deuren maken je woning energie efficiënt
Aluminium ramen en deuren maken je woning energie efficiënt en zijn 100% recycleerbaar. Met aluminium profielen maak je dus een duurzame keuze voor kwaliteit.

Reynaers Aluminium wil de leef- en werkomgeving van mensen verbeteren, vandaag én in de toekomst. Bij alles wat het bedrijf doet, staat duurzaamheid voorop. De producten maken gebouwen niet alleen bijzonder energie efficiënt, ze zijn ook 100% recycleerbaar en gaan een leven lang mee. Maar ook binnen de werking van het bedrijf zelf worden continu duurzame inspanningen geleverd op alle vlakken - van productie tot transport, van eigen energiebeheer tot personeelsbeleid.

Verklein je voetafdruk met aluminium profielen

Door voor aluminium te kiezen, verklein je meteen je ecologische voetafdruk. Want de systemen van Reynaers Aluminium garanderen hoge isolatieniveaus.

Of je nu bouwt of verbouwt: je ramen en deuren moeten aan specifieke energienormen voldoen, de bekende EPB-eisen. Voor ramen en deuren worden die uitgedrukt met de U-waarde. Die vertelt je hoe goed je ramen en deuren zijn geïsoleerd. Hoe lager het getal, hoe minder warmte er door je ramen en deuren verdwijnt. Hier vind je alvast alles wat je moet weten over de U-waarde.

Aluminium ramen en deuren maken je woning energie efficiënt

Reynaers Aluminium ramen en deuren maken je woning energie efficiënt

Dankzij een strikte luchtdichtheid en thermische isolatie van de profielen wordt warmteverlies drastisch beperkt. Aluminium ramen en deuren maken je woning energie efficiënt waardoor je meteen je steentje bijdraagt in de strijd tegen klimaatopwarming. Lees hier even verder en ontdek hoe je je energieverbruik doet dalen.

Reynaers Aluminium profielen gaan een leven lang mee

Bovendien gaan aluminium profielen een leven lang mee – en zelfs langer. Aluminium is nu eenmaal een heel stoer materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het barst niet, het rot niet en ongedierte lust het niet. Je aluminium systemen gaan dus heel lang mee. Da’s een opsteker voor jou, en voor de natuur.

100% Recycleerbare profielen

Aluminium ramen en deuren maken je woning energie efficiënt en ze zijn bovendien 100% recycleerbaar, zonder enig kwaliteitsverlies. Wist je trouwens dat in ons land al 96% van het aluminium uit gebouwen wordt gerecycleerd? Aluminium hergebruiken is ook duurzamer omdat het veel minder energie vraagt. Meer nog: door aluminium te recycleren, besparen we bij extrusie maar liefst 95% energie. De toekomstige generaties zullen het graag zien. Hier lees je alles over recyclage van aluminium.

Onderhoudsgemak van aluminium

De duurzaamheid van het aluminium in combinatie met de UV-bestendige coating maakt de systemen zeer onderhoudsvriendelijk.

Ze moeten bijvoorbeeld niet om de zoveel jaar herschilderd of gevernist worden: ze af en toe schoonmaken volstaat. En zelfs dat is helemaal niet moeilijk. Ga gewoon aan de slag met wat lauw water en een ph-neutraal schoonmaakmiddel, en klaar is kees. Zo bespaar je meteen een pak kosten op speciale schoonmaakmiddelen, vernis en andere producten. Hier ontdek je het onderhoudsgemak van aluminium.

Aluminium ramen en deuren maken je woning energie efficiënt

Altijd een Reynaers Aluminium vakman in je buurt

Aluminium ramen en deuren maken je woning energie efficiënt en een Reynaers Aluminium vakman staat je hier graag in bij met
  • Persoonlijk advies
  • Op maat van jouw project
  • Belgisch vakmanschap & kwaliteit
  • Meer dan 150 vakmannen in België
  • Maak een afspraak online
  • Vraag online je offerte

Vind hier een Reynaers Aluminium vakman in je buurt.

Ook interessant