Bedrijfsnieuws

Bert Geerinckx wordt nieuwe CEO van Reynaers Group

Bert Geerinckx wordt nieuwe CEO van Reynaers Group
Vanaf 1 maart 2023 wordt Bert Geerinckx aangesteld als nieuwe CEO van Reynaers Group. Hij volgt Dirk Bontridder op die te kennen heeft gegeven het bedrijf te verlaten.

De Raad van Bestuur is Dirk dankbaar voor zijn bijdrage om de onderneming door de moeilijke tijden na Covid te loodsen en een aantal strategische krijtlijnen uit te zetten, onder meer op het vlak van duurzaamheid. Dirk zet zijn carrière voort in de internationale healthtech context.

Met Bert Geerinckx als leider kiest Reynaers Group voor geen onbekende. Bert werkt al 13 jaar bij het bedrijf, waarvan de laatste vijf jaar als Chief Sales Officer met verantwoordelijkheid over belangrijke internationale afzetmarkten. Voordien was hij acht jaar lang algemeen directeur van Reynaers Aluminium Belux, de thuismarkt van Reynaers Group. Bert is een industrieel ingenieur bouwkunde en behaalde een executive MBA aan de Antwerp Management School. Voor zijn carrière bij Reynaers Group, deed hij uitgebreide ervaring op in diverse takken van de bouwsector, ondermeer bij Gyproc, Strabag en Rockwool, in marketing, business development en general management.

Dankzij deze uitgebreide ervaring heeft Bert een uitstekende kennis van de diverse onderdelen van het bedrijf. Hij kent het reilen en zeilen en wordt algemeen gerespecteerd door de medewerkers van Reynaers Group. Hij combineert dit met goede relaties met klanten en andere zakenpartners. Omwille van zijn brede kennis en aansluiting bij de familiewaarden, geniet Bert het volle vertrouwen van de familiale aandeelhouders.

Voorzitter van de Raad van Bestuur, Jean-Luc Deleersnyder legt uit: “Berts lange staat van dienst garandeert continuïteit en stabiliteit, terwijl hij als nieuwe man aan het roer ongetwijfeld ook een nieuwe dynamiek zal brengen. Zijn goede relaties met onze klanten zijn een bijkomende troef. De Raad van Bestuur is er daarom van overtuigd dat deze aflosssing van de wacht aan de top de verdere succesvolle groei en prestaties van het bedrijf zal ten goede komen”, aldus nog Jean-Luc.


Bert Geerinckx zegt dankbaar te zijn voor het vertrouwen dat de Raad van Bestuur in hem stelt: “Ik neem de leiding van het bedrijf met enthousiasme over, wetende dat ik op een sterke organisatie met gemotiveerde en competente collega’s kan rekenen. Ik ben ook blij dat ik in deze uitdagende tijden verder kan bouwen aan duurzame groei door samen te focussen op onze klanten en partners. Together for better”, aldus nog Bert.


Bert Geerinckx wordt nieuwe CEO van Reynaers Group
Bert Geerinckx

Ook interessant


Build for Life