Publiganda krijgt met Geert Maes nieuwe CEO en eigenaar

  BE   2 september 2022 Bron: Publiganda
Publiganda krijgt met Geert Maes nieuwe CEO en eigenaar
Koen Bogaert (l) en Geert Maes
Geert Maes neemt de fakkel over van Koen Bogaert en wordt managing director van Publiganda. Geert startte zijn carrière als marketeer bij Viessmann om dan marketingdirecteur te worden bij Wienerberger. Als general manager van FISA tilde hij Batibouw tot ongekende hoogtes om dan beurzen en events op Brussels Expo te leiden.

“Eigenlijk maak ik hiermee de cirkel rond", aldus Geert Maes, “want de stand van Wienerberger op Batibouw bestelde ik bij … je raadt het al: Publiganda.”

Bij Publiganda zal Geert, samen met het 30-koppige team, verder bouwen aan de ontwikkeling van Publiganda in het post-Covid tijdperk.

Geert wordt niet enkel CEO maar neemt samen met de steun van een externe vennoot ook alle aandelen van Koen en Nicole Bogaert over op termijn.

De huidige eigenaars zijn alvast overtuigd dat hun bedrijf in goede handen terechtkomt. “Geert kent de beurswereld van binnen en van buiten en creëert duurzame relaties met zijn klanten en leveranciers. Ik heb altijd gezegd dat ik mijn zaak pas zou overlaten als ik een opvolger vond die beter was dan ik. Met Geert Maes werd deze voorwaarde ingevuld”, lacht Koen Bogaert.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo