Nieuwbouw

3 AVL-Woningen spotten op Nieuwbouwzondag, 4 keer waarom

3 AVL-Woningen spotten op Nieuwbouwzondag, 4 keer waarom
Je woondroom concretiseren in amper enkele uren tijd? Het kan tijdens Nieuwbouwzondag, hét zesmaandelijkse inspiratie-event voor iedereen die een woning of appartement wil kopen of bouwen, zowel toekomstige bewoners als investeerders. En dus mag AVL Woningbouw niet ontbreken. Tijdens de eerstvolgende editie op zondag 28 april rolt het ervaren sleutel-op-de-deurbedrijf de rode loper voor je uit in drie recente realisaties. Eén goede reden om langs te gaan? Wij geven je er vier.

In amper tien jaar tijd groeide Nieuwbouwzondag uit tot een begrip in Vlaanderen. Het initiatief van weekblad De Zondag nodigt vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars en bouwbedrijven twee keer per jaar uit om kandidaat-kopers en -bouwers op het terrein kennis te laten maken met hun nieuwbouwprojecten. Van inspiratie- tot kijkwoningen en van modelappartementen tot nieuwe verkavelingen.

Ook de experts van AVL Woningbouw tekenen present. Op zondag 28 april tonen zij je met plezier een halfopen bebouwing in Westerlo en twee open bebouwingen: eentje in Schriek en de andere in Tessenderlo. Geen koele kijkwoningen, maar stuk voor stuk warme gezinswoningen die het Beringse bouwbedrijf recent realiseerde op maat van de eigenaars. Bouwkriebels? Spring dan zeker binnen. Dit is – vier keer – waarom:

Maak je ideeën tastbaar

Een woning bouwen vraagt veel voorbereiding. Maandenlang schuim je bedrijven en beurzen af om binnen elk vakgebied de juiste informatie te verzamelen, offertes op te vragen en prijzen te vergelijken. En dan nog heb je vaak geen concreet beeld van het uiteindelijke product. Door een afgewerkte woning binnen te stappen, krijg je in één oogopslag een zicht op de mogelijkheden inzake ruimtegebruik, indeling, materiaalkeuzes en technieken. Wat je in gedachten had (of online al opzocht) wordt tastbaar. Anderzijds ontdek je ook nieuwe dingen. De drie geselecteerde AVLwoningen bieden je de kans om al je ideeën te toetsen aan de praktijk en tegelijk bakken inspiratie op te doen.

Neem je vooroordelen weg

Bij een sleutel-op-de-deurformule denken mensen vaak dat ze weinig inbreng hebben. Het omgekeerde is waar. En dat wordt op Nieuwbouwzondag meteen duidelijk. De getoonde woningen zijn geen dertien-in-een-dozijnontwerpen. Geen enkele AVL-realisatie trouwens. Ieder project start vanaf een blanco blad. Natuurlijk inspireert het gerenommeerde familiebedrijf je graag met vier decennia aan kennis en ervaring, maar uiteindelijk maak jij de keuzes. Op elk vlak. De AVLbouwadviseurs luisteren aandachtig naar je wensen en zetten die om in een uniek ontwerp, 100% in lijn met jouw woondroom. Eerst zien, dan geloven? De huizen in Westerlo, Schriek en Tessenderlo nemen elk misplaatst vooroordeel over sleutel-op-de-deur weg.

Praat met vakmensen en bewoners

Als toekomstige bouwer herken je het misschien wel: zo'n bouwbeurs waar het krioelt van het volk en je staat te drummen om de standhouder uitleg te vragen. Meeluisteren met anderen heeft geen zin, want jouw verhaal is uniek. Op Nieuwbouwzondag staan de experts volledig tot jouw beschikking. Zo ook bij AVL. Plan vooraf een afspraak in op één van de locaties en stel je vragen rechtstreeks aan de aanwezige bouwadviseurs. Net als op een opendeurdag, maar dan in een afgewerkte woning. Geloof ons: dat praat een stuk makkelijker. Omdat je ziet waarover het gaat en vakmensen je gerichter informeren aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Ontdek alles over duurzame technieken

Wie nieuwbouw zegt, zegt duurzaamheid. Bij AVL kennen ze ook op dat vlak het klappen van de zweep. De drie woningen combineren een klassieke look met de meest eigentijdse technieken om je energiefactuur tot het minimum te beperken. Die duurzame reflex zit verweven in heel het bouwproces. In functie van je beschikbare budget werken de AVL-experts een plan uit om je woonwensen maximaal af te stemmen op de noden van onze planeet én die van jou en je naasten. Met Nieuwbouwzondag als eerste aanzet. Vertel hoe jij een positieve impact wil creëren en laat meteen een eerste berekening maken. Of teken nog snel in op het klimaat-comfortpakket: tot 30 april geniet je van minimaal 10.000 euro voordeel op de nieuwste duurzame installaties. Zo maak je jouw warm nest nóg comfortabeler en de wereld een stukje beter. Check hier alvast de details.

Overtuigd? Twijfel niet en blokkeer zondag 28 april in je agenda. Of je nu een eigen plekje zoekt of bakstenen ziet als ideale investering: iedereen is welkom op één van de drie locaties:
  • Open woning in Schriek, Schriekstraat 19a
  • Open woning in Tessenderlo, Putstraat 41
  • Halfopen woning in Westerlo, Elf-Julilaan 35

Loop vrij langs tussen 12 en 17 uur. Veel vragen voor de AVL-experts? Reserveer hun kennis exclusief voor jou en maak vooraf een afspraak!

Bekijk hier de drie woningen en meld je aan via de roze button bovenaan de pagina.

Ook interessant