Verbouwen

Ontvang de gids van de Vlaamse woonpremies nu helemaal gratis!

Ontvang de gids van de Vlaamse woonpremies nu helemaal gratis!
Vraag je je af welke premies en fiscale tarieven je kan genieten voor de aankoop van je woning of je renovatie? Enter de gratis Gids van de Vlaamse woonpremies.

Er is goed nieuws voor al wie worstelt met de vele premies die voorhanden zijn voor bouwers en verbouwers! Wij stellen je graag voor aan de nieuwe uitgave: de "Gids van de Vlaamse woonpremies". Dit e-book is je persoonlijke kompas door het landschap van financiële steun voor bouwers en verbouwers in Vlaanderen. Opgemaakt op een zeer toegankelijke manier die je toelaat in een handomdraai klaarheid te zien in het kluwen van premies en de woonfiscaliteit.

De "Gids van de Vlaamse woonpremies" biedt je:
  • Een compleet overzicht van het Vlaamse premiestelsel.
  • Alle maatregelen waarmee je als particuliere (ver)bouwer in de Vlaamse fiscaliteit beroep kan doen op voordelige tarieven in de personenbelasting, de verkooprechten, de onroerende voorheffing, de schenkbelasting, ...
  • De federale fiscale voordelen die je kan genieten.
  • En alle voordelige leenformules die de Vlaamse overheid biedt voor wie bouwt of verbouwt.

Onze gids vertelt je hoe je deze kunt aanvragen en waar je op moet letten. Je krijgt een volledige bespreking van de voorwaarden, de bedragen, de rechthebbenden, de aanvraagprocedures en de werken en/of investeringen waarop alle premies, fiscale maatregelen en leenformules betrekking hebben.

Maar wat maakt deze Gids van de Vlaamse woonpremies echt onmisbaar?

Eenvoudig vinden wat je nodig hebt. Het e-book is zo ontworpen en geindexeerd dat je het moeiteloos kunt raadplegen, dankzij een handige pdf-chatbot. Zo heb je altijd en overal de informatie bij de hand.

Kortom, de "Gids van de Vlaamse woonpremies" is jouw persoonlijke en onmisbare leidraad in de wereld van wonen, bouwen en verbouwen in Vlaanderen. Download hem hier gratis.

Ook interessant