Verwarming & Sanitair

Welke warmtepomp past bij jou? Ontdek het met WarmtePompWijzer.be

Welke warmtepomp past bij jou? Ontdek het met WarmtePompWijzer.be
Huiseigenaars realiseren zich vaak niet dat er ook voor renovaties een warmtepomp beschikbaar is die past bij elke woning en ieder budget. De nieuwe website www.WarmtepompWijzer.be introduceert een innovatieve tool om dit gebrek aan kennis aan te pakken. Hiermee ontdek je welk type warmtepomp het beste aansluit bij je wensen en behoeften, of bij je beschikbaar budget.

Er bestaat een misvatting dat warmtepompen alleen geschikt zouden zijn voor nieuwbouwprojecten en slechts in uitzonderlijke gevallen haalbaar zijn bij renovaties. Dit gebrek aan kennis over warmtepompen weerhoudt velen ervan om te kiezen voor de toekomstgerichte verwarmingsoplossing die een warmtepomp is.

Met de nieuwe website www.WarmtePompwijzer.be, en vooral met de warmtepomptest-tool die je op deze site vindt, wil Atlantic, marktleider in warmtepompboilers en warmtepompen, hiervoor een oplossing bieden. WarmtePompWijzer.be toont aan dat een warmtepomp vandaag de dag binnen ieders bereik ligt. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. En voor iedere situatie en voor elk budget.

Welke warmtepomp past bij jou? Ontdek het met WarmtePompWijzer.be

Klaar voor een warmtepomp bij je thuis?

Bij nieuwbouw is een warmtepomp al een tijdje de evidente keuze. Maar ook bij renovaties is het verstandig om je traditioneel verwarmingstoestel op gas, stookolie of elektriciteit in te ruilen voor een modernere en klimaatvriendelijkere oplossing. Een warmtepomp is zo'n futureproof, duurzame en energiezuinige oplossing, en is het geschikt voor het verwarmen en eventueel koelen van je woning, voor het opwarmen van sanitair water, of voor beide.

De populairste en meest betaalbare warmtepompen in renovatieprojecten zijn warmtepompboilers, lucht/lucht-warmtepompen of aircoheaters, lucht/water-warmtepompoplossingen voor hybride systemen en full electric lucht/water-warmtepompen. Op de nieuwe website www.WarmtePompwijzer.be ontdek je alles over de toepassingen, de werking, de soorten, de richtprijzen, de premies etc. van deze 4 verschillende types warmtepompen.

Ontdek jouw ideale warmtepomp met de warmtepomptest

Welk type warmtepomp past het best bij jouw behoeften en budget? Welk specifiek toestel binnen dat type is geschikt voor jou? Wat is de geschatte kostprijs van de gekozen oplossing? En op welke premies heb je recht? Al deze vragen worden beantwoord door de warmtepomptest die je ook op www.WarmtePompwijzer.be vindt.

Huiseigenaars kunnen de warmtepomptest invullen op basis van hun behoeften of beschikbaar budget. Het testresultaat onthult niet alleen welk type warmtepomp ideaal is voor hun situatie, maar beveelt ook specifieke toestellen binnen dat type aan. Daarnaast ontvangen gebruikers gedetailleerde informatie over richtprijzen en beschikbare premies.

Welke warmtepomp past bij jou? Ontdek het met WarmtePompWijzer.be
Bovendien biedt de warmtepomptest toegang tot een netwerk van gekwalificeerde warmtepompinstallateurs van Atlantic. Deze experts voeren een nauwkeurige analyse uit van de situatie en warmtebehoefte, en bieden persoonlijk advies op maat.

Meer info: www.WarmtePompwijzer.be

www.WarmtePompwijzer.be (Frans: www.je-passe-a-la-PAC.be) is een initiatief van Groupe Atlantic, distributeur van merken ACV, Atlantic, Orcon, Thermor, Ventiline en Ygnis in België. Deze merken bieden een compleet gamma aan producten voor verwarming, sanitair warm water en ventilatie

Welke warmtepomp past bij jou? Ontdek het met WarmtePompWijzer.be

Ook interessant