Wedstrijden en awards

Win het nieuwe 'Outdoor living in stijl'-tuinboek

Win het nieuwe 'Outdoor living in stijl'-tuinboek
Ontvang het gloednieuwe tuinboek 'Outdoor living in stijl' en transformeer je buitenruimte in een adembenemende openluchtlounge! Met Patrick Retour als je persoonlijke gids ontdek je de luxe van stijlvol buitenleven. In een tijd waarin een prachtige tuin niet alleen trendy, maar essentieel is, biedt dit boek alle inspiratie en tips die je nodig hebt.

En nu komt het beste deel: je kunt een van de 50 exemplaren van dit inspirerende boek winnen, ter waarde van €39,95! Doe vóór 15 april 2024 mee aan de wedstrijd van Wienerberger en wie weet geef jij jouw tuin binnenkort die schitterende make-over.

Ben jij klaar om je buitenruimte om te toveren tot een stijlvol paradijs? Beantwoord dan snel de wedstrijdvraag op de website van Wienerberger en grijp de kans op jouw exemplaar van 'Outdoor living in stijl'! Klik op deze link om mee te doen!

Mis deze unieke kans niet om jouw droomtuin te realiseren! Plus, ontdek in het boek diverse referenties met Wienerberger kleiklinkers, die jouw buitenruimte een extra dimensie van stijl en duurzaamheid geven. Laat je inspireren en maak van jouw tuin een oase van rust en schoonheid.

Ook interessant