Nieuwbouw

Nieuwbouwzondag: bezoek de nieuwbouwsites van Zorgbedrijf Antwerpen

Nieuwbouwzondag: bezoek de nieuwbouwsites van Zorgbedrijf Antwerpen
Op zondag 28 april zet Zorgbedrijf Antwerpen de deuren open naar aanleiding van Nieuwbouwzondag. Iedereen kan een kijkje komen nemen in de nieuwste assistentiewoningen en woonzorgcentra in Antwerpen, Berendrecht, Berchem, Deurne en Merksem.

Op drie plaatsen kunnen bezoekers een rondleiding volgen door nieuwbouw-assistentiewoningen: Hagelberghof in Berendrecht, Pulhof in Berchem en Tuinwijk in Merksem. Bezoekers kunnen vrijblijvend kennismaken met de vele voordelen: een slim ingedeelde en lichtrijke flat, voorzien van alle moderne comfort en zorgzame ondersteuning, in een levendige omgeving.

Ook in het nieuwste woonzorgcentrum Eksterlaer (met twee assistentiewoningen geïntegreerd in het gebouw) kan iedereen eens binnenkijken. Op twee andere plaatsen in de stad zijn bezoekers welkom om een kijkje te nemen op de werven van deze nieuwbouwsites. Woonzorgcentrum, dienstencentrum en assistentiewoningen De Tol in Deurne zullen klaar zijn in het voorjaar van 2025. De assistentiewoningen Sint Andries in de Sint-Andrieswijk in Antwerpen worden in gebruik genomen in augustus 2024.

Er zijn telkens rondleidingen op elke locatie om 10.00 uur, 11.00 uur, 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur. Wie interesse heeft, is van harte welkom.

Meer informatie is te vinden op www.zorgbedrijf.antwerpen.be/nieuwbouwzondag.

Ook interessant