Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Bedrijfsnieuws

Gucci heeft in Tokio een 'belangrijk' vastgoedobject aangeschaft in het Ginza-district, ťťn van de meest prestigieuze winkelgebieden in Japan.

Het modeconcern wil er in de lente van 2005 een nieuw warenhuis openen. Bovendien zal in het gebouw het hoofdkwartier worden gevestigd van Gucci Group Japan.

Hoeveel voor het stuk vastgoed werd ... Lees verder...
10 april 2003
Bron: DFT.nl
Bilfinger Berger en de Commerzbank leggen de vijandelijke overname van verwarmingsspecialist Buderus door Robert Bosch geen strobreed in de weg.

Als de overname van de Bilfinger-deelname slaagt Buderus, wordt Robert Bosch Europaís grootste aanbieder van verwarmingstechniek.

De grote Stuttgarter toeleverancier van de automobielindustrie ... Lees verder...
9 april 2003
Bron: Cobouw
De Ierse bouwmaterialengigant CRH heeft de Duitse hekwerkspecialist Adronit overgenomen.

Met de overname van Adronit is CRH, dat ook eigenaar is van Heras, de grootste Ďbuitenbeveiligerí van Duitsland geworden.

Adronit voegt een omzet van 170 miljoen euro toe aan die van CRH. Bij de Duitse producent en leverancier van hekken, schuifpoorten ... Lees verder...
8 april 2003
Bron: Cobouw
Bouw- en techniekconcern TBI heeft over 2002 een nettowinst geboekt van 37 miljoen euro. Dat is ongeveer evenveel als het jaar daarvoor. De omzet van TBI steeg wel, met 4,3 procent tot 1,73 miljard euro. TBI is een conglomeraat van 122 bedrijven en telt ruim 10.700 werknemers.

Het bedrijf meldde donderdag in een toelichting op de jaarcijfers ... Lees verder...
4 april 2003
Bron: DFT.nl
Heidelberg Cement is door het verkrijgen van de meerderheid in Anneliese de grootste cementproducent in Duitsland geworden.

Dyckerhoff heeft een pakket van 48,8 procent van de aandelen in cementconcern Anneliese overgedaan aan Heidelberg Cement.

Cementconcern Anneliese is vooral actief in de aan de Nederlandse grens gelegen deelstaat ... Lees verder...
4 april 2003
Bron: Cobouw
Na ruim een maand te hebben onderhandeld met investeringsmaatschappij Egeria (beleggingsvehikel C&A-familie Brenninkmeijer) gaat Ballast Nedam toch op eigen kracht verder.

Investeringsmaatschappij Egeria gaat toch niet aan de haal met de Nederlandse activiteiten van Ballast Nedam. De gesprekken over de voorgenomen verkoop zijn definitief beŽindigd ... Lees verder...
3 april 2003
Bron: Cobouw
Corus-topman Brian Moffat heeft verkennend gesproken met zijn evenknie Benjamin Steinbruch bij het Braziliaanse CSN over mogelijke hervatting van samenwerkingsgesprekken, meldt de Financial Times.

De gesprekken tussen Corus en CSN liepen in november vorig jaar stuk wegens financiŽle en economische risico's. Met de fusie zou een bedrag gemoeid ... Lees verder...
3 april 2003
Bron: DFT.nl
De schoenendistributeur Brantano heeft met de Belgische vastgoedbevak Retail Estates een overeenkomst gesloten over de verkoop van 11 Brantano-winkels ...

De rest van dit artikel staat niet meer in onze database.

2 april 2003
De Schiphol Group gaat 800 miljoen euro aan investeringen in onder meer bouwprojecten uitstellen. Bezuinigingen zijn noodzakelijk omdat de luchthaven door de oorlog in Irak en de longziekte Sars met teruglopende passagiersaantallen wordt geconfronteerd.

Een van de grotere bouwprojecten van Schiphol die op de lange baan worden geschoven, is de ... Lees verder...
2 april 2003
Bron: Cobouw
Hurks Bouwgroep neemt de Brabantse branchegenoot Van der Linden over. De ondernemingen hebben hierover eind vorige week een intentieverklaring getekend. Als de overname doorgaat groeit de omzet van Hurks dit jaar met ongeveer 30 procent naar 278 miljoen euro. Hurks financiert de acquisitie uit eigen middelen.

ďVan der Linden bouwt in heel Nederland ... Lees verder...
27 maart 2003
Bron: Cobouw
 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba