Badkamers

AquaClean Mera: een meesterwerk van functie en design

De nieuwe Geberit AquaClean Mera tilt het comfort en het gemak van een douche-wc naar een ongekend hoog niveau. Zijn geavanceerde technologie en stijlvolle design vullen elkaar perfect aan en creëren zo een meesterwerk van functie en design. Deze revolutionaire douche-wc is beschikbaar bij uw sanitaire groothandel vanaf 1 september 2015.

"Onze nieuwe douche-wc zal niet enkel indruk maken door zijn stijlvolle design, ook de vele intelligente comfortfuncties zullen u verrassen", zegt Martin Baumüller. De mening van het hoofd van Geberit AquaClean wordt gedeeld door de juryleden van twee prestigieuze designprijzen - de "Design Plus powered by ISH 2015" en de "Red Dot Design Award 2015" - die de Geberit AquaClean Mera bekronen voor zijn uitmuntend design gekoppeld aan gesofisticeerde technologie.

De nieuwe douche-wc van Geberit: AquaClean Mera

Neem een kijkje en wees verwonderd

Inderdaad, deze douche-wc zal niet stoppen u te verbazen, hoeveel keer u hem ook gebruikt. Geberit AquaClean Mera wordt gekenmerkt door kwalitatief hoogwaardige materialen, vloeiende lijnen en naadloze overgangen. De glansverchroomde oppervlakken van de designafwerking creëren een zwevende impressie, die wordt versterkt door speelse reflecties. Gesofisticeerde technologie? Geberit AquaClean Mera onthult op het eerste zicht niet veel, de water- en elektriciteitaansluitingen zitten namelijk verborgen achter de afwerking. Het discrete oriënteringlicht, dat geactiveerd wordt door een naderingssensor, trekt daarentegen meteen de aandacht en zorgt 's nachts voor een goede oriëntatie. Het wc-deksel gaat automatisch open als u de douche-wc nadert, u hoeft het dus niet manueel te openen - hygiënischer en handiger kan haast niet! De ergonomisch vormgegeven wc-bril, ook geactiveerd door de naderingssensor, wordt verwarmd van zodra u in de buurt komt. Geluidsloze geurextractie, eveneens automatisch geactiveerd, gebruikt een honingraatfilter met een lange levensduur om onaangename geurtjes te elimineren meteen op de plaats waar ze ontstaan: in de wc-pot. Een bijkomend voordeel is dat het elektriciteitsverbruik van deze functies in wachtstand tot een minimum gereduceerd wordt.

Zachte, vitaliserende douchestraal

Wanneer het aankomt op de douchestraal, het hart van elke douche-wc, beschikt Geberit AquaClean Mera over een revolutionaire innovatie. De gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie, hier voor de eerste keer gebruikt, wordt gekenmerkt door twee wateropeningen in de douchearm en garandeert een uiterst gerichte en grondige reiniging. Dit wordt mogelijk gemaakt door een pulserende douchestraal met dynamische luchttoevoeging. De afzonderlijke ladydouche blijft hygiënisch beschermd als hij niet in gebruik is en zorgt voor een extra zachte douchestraal. Geberit AquaClean Mera laat u niet in de kou staan: het warmwatersysteem wordt gevoed door een doorstromer gecombineerd met een warmwaterreservoir. Dit zorgt voor een onmiddellijke toevoer van water op lichaamstemperatuur en voorkomt dat de temperatuur van het water te snel zakt.

De nieuwe douche-wc van Geberit: AquaClean Mera

Een echte ontdekking

De droging is een slimme uitvinding. De arm van de droging schuift onafhankelijk van de douchearm uit en past zich automatisch aan de laatste positie van de douchearm aan om zo een optimaal droogresultaat te verzekeren. De droogfunctie houdt rekening met de tijdens het drogen veranderende gevoeligheid van de huid ten opzichte van de warmte door de temperatuur van de luchtstroom geleidelijk aan te verminderen. Een volgend hoogtepunt is de wc-pot zonder spoelrand met geoptimaliseerde hydraulische vormgeving. Dit vormt de basis voor de innovatieve TurboFlush technologie die het mogelijk maakt om de wc zeer grondig en stil te spoelen desondanks dat deze over slechts een zijdelingse instroomopening beschikt. Verborgen plekjes zijn er in de wc-pot niet, iedereen die dus op zoek gaat naar hoekjes of kantjes zal teleurgesteld worden! En om het onderhoud en het poetsen makkelijk te maken, beschikt de douche-wc over een vuilafstotende laag die ervoor zorgt dat vuiligheden minder kans krijgen om zich vast te zetten.

En wie zei er ooit dat een afstandsbediening een frivool snufje is? Niet alleen kan de bediening met een hand worden uitgevoerd, uw persoonlijke temperatuur voor de verwarming van de wc-bril, watertemperatuur, straalintensiteit en positie van douchearm kunnen met een druk op de toets worden ingesteld. De display op de achterkant maakt het ook makkelijk om een van de vier opgeslagen gebruikersprofielen aan te passen.

Geberit AquaClean Mera is vanaf september 2015 in de handel verkrijgbaar met een alpien witte of glansverchroomde afwerking tegen de aanbevolen verkoopprijs van € 4.847,- (inclusief BTW 21%).

Ook interessant