Badkamers

Dit moet je weten over de inbouwnis voor je badkamer!

Dit moet je weten over de inbouwnis voor je badkamer!
Heb jij ook moeite om voldoende opbergruimte in de badkamer te vinden voor al je producten? Je enige badkamerkastje staat misschien al vol met je kerastase shampoo, badschuim, favoriete luchtjes en andere onmisbare verzorgingsproducten en zo belanden er steeds meer flesjes naast de wasbak en op de grond in de douchehoek. Met een inbouwnis in de douchewand, kun je extra opbergruimte creëren en tegelijkertijd zorgen dat je je veelgebruikte doucheproducten altijd binnen handbereik hebt staan. Als je een mooie inbouwnis kiest die goed bij de stijl van je badkamer past, staat het ook nog eens mooi. Lees hier alles wat je moet weten over de inbouwnis.

De voordelen

Het grootste voordeel van een inbouwnis in de badkamer, is dat je hiermee meer spullen kwijt kunt en voorkomt dat ze rondslingeren en in de weg staan, omdat ze bijvoorbeeld niet in je badkamerkastje passen. En als je thuiskomt met een nieuwe shower foam, body scrub en shampoo bar van de Beauty Plaza, moeten die natuurlijk allemaal weer een plekje krijgen in de badkamer. Met een inbouwnis in de douchewand, hoef je geen flesjes meer op de grond te zetten, heb je niet de nadelen van een in de weg hangend rekje in de douchehoek en houd je je doucheproducten toch bij de hand.

Soorten en modellen

Er zijn verschillende modellen inbouwnissen beschikbaar in verschillende vormen en kleuren. Ga voor een rechthoekig, vierkant of driehoekig model, of kies voor een extra hoge schapstijl inbouwnis met plank in het midden. Zo heb je extra ruimte voor je doucheproducten of bijvoorbeeld decoratie. Houd bij de keuze voor een inbouwnis rekening met de beschikbare ruimte, de functionaliteit en de stijl van je badkamer, zodat de nis hier goed in past. Als je bijvoorbeeld messing kranen en details in de badkamer hebt, zal een goudkleurige inbouwnis mooi bij de kleuren van de badkamer aansluiten.

Onderhouden

Als je je inbouwnis zo lang mogelijk mooi wilt houden, is het belangrijk om de nis goed schoon te houden. Als je de nis regelmatig even leeghaalt en schoonmaakt, voorkom je dat vuil, kalkaanslag en bacteriën zich ophopen en het materiaal aantasten. Gebruik voor regelmatig gebruik een mild reinigingsmiddel en behandel af en toe met een ontkalker om kalkvorming tegen te gaan. Daarbij kun je al een hoop voorkomen, als je de inbouwnis tussen douchebeurten zo veel mogelijk droog houdt. Zo krijgen kalk en schimmels geen kans om zich aan het oppervlak te hechten en houdt je de inbouwnis zo lang mogelijk mooi.

Ook interessant