Badkamers

Wellness at home anno 2024: compact en groen

Wellness at home anno 2024: compact en groen
uitschuifbare S1-sauna van KLAFS bij Gervi
Voorheen een luxe, vandaag een belangrijk aspect van ons dagelijks leven. Door de afgelopen jaren heen investeerden we steeds meer in de eigen at-home spa: denk aan hoogwaardige fitnesstoestellen, bubbelbaden, sauna’s of infraroodcabines. Wellnesstrends staan niet stil en in 2024 gaan ze in lijn met wat leeft in de bouw- en interieursectoren. Met de start van het nieuwe jaar en in aanloop van Batibouw – dat plaatsvindt in februari – licht Belgische wellnessexpert Gervi alvast een tipje van de sluier en zet het de aanstormende trends voor jou op een rijtje.

Gervi - Wellness at home anno 2024: compact en groen

Compacte wellness

Doordat we steeds vaker kiezen voor kleinere woningen, krimpt niet alleen het interieur maar ook onze thuisspa in formaat. Voor in beperkte ruimtes zoals een appartement of studio, schuift Gervi de S1-sauna van KLAFS naar voren: een uniek model dat je in nog geen 20 seconden uitschuift tot een volwaardige sauna. Klaar met ontspannen? Eens ingeklapt meet de S1-sauna slechts 60 cm en is het niet dieper dan een simpele kledingkast.

Gervi - Wellness at home anno 2024: compact en groen
GREEN SAUNA-pakket van KLAFS bij Gervi voor een efficiënt energiebeheer op het gebied van sauna.

Groene ontspanning

In een wereld waarin de zoektocht naar een duurzamere toekomst centraal staat, mag green wellness niet ontbreken. Ook op dit vlak staat KLAFS voorop, want met de GREEN SAUNA maakt de fabrikant een opmerkelijk ecologisch statement. Terwijl dubbele isolatie het behoud van warmte garandeert, zorgt een automatische ventilatievergrendeling voor een efficiënte luchtstroom binnenin de sauna. Zo wordt er niet alleen energie bespaard, ook het comfort en gebruiksgemak worden geoptimaliseerd.

Gervi - Wellness at home anno 2024: compact en groen
TubSonic bij Gervi

Bewust baden

Gervi maakte al indruk tijdens de vorige editie van Batibouw met haar groene revolutie. Toen stelde de Belgische marktleider de Tubsonic voor, een ultrasone reiniger voor jacuzzi’s die 100% ecologisch is en zo chemische onderhouds- en reinigingsmiddelen haast overbodig maakt. Daarnaast introduceerde Gervi ook de Highlife® Collection van Hot Spring® dat een zuinigere toekomst met het Energy Smart™-systeem belooft. Dankzij onder meer een energiezuinige circulatiepomp en stevige isolatie is het één van de meest duurzame jacuzzi’s in het assortiment.

Praktische info Batibouw

Ontdek het volledige aanbod van Gervi op Batibouw 2024 van 17 tot en met 25 februari 2024.

Hal 9
Standnummer 9340

Ook interessant