Geberit introduceert het Omega inbouwspoelreservoir

4 september 2014 Bron: Oserieux
Vroeger was de installatie van een hang-wc een heuse uitdaging als men niet over voldoende hoogte beschikte (bijvoorbeeld onder een raam) om het inbouwspoelreservoir te installeren. Dat is nu definitief verleden tijd. Het grensverleggende Geberit Omega inbouwspoelreservoir is nog flexibeler, compacter, performanter en past zich aan elke situatie aan. Of men nu te maken heeft met een moeilijk in te richten ruimte of men wil een naadloze afwerking, Geberit Omega zorgt altijd en overal voor een overtuigende oplossing.

Het Geberit Omega inbouwspoelreservoir is verkrijgbaar in verschillende installatie-elementen voor hang-wc. Deze elementen bestaan in drie inbouwhoogten, namelijk 82, 98 en 112 cm. De elementen met een hoogte van 82 en 98 cm bieden ook de mogelijkheid om de bedieningsplaat op een tablet (bovenbediening) te monteren. Zelfs de watertoevoer kan zowel aan de achterzijde of zijkant aangesloten worden. Daarenboven is het spoelreservoir slechts 12 cm diep waardoor het zo goed als overal kan worden ingebouwd. Zelfs onder een hellend dak of in een nis.

Geberit Omega
Geberit Omega60

Een toets van pure klasse: de Geberit Omega bedieningsplaten

De discrete Geberit Omega bedieningsplaten voor het Geberit Omega inbouwspoelreservoir zijn niet alleen heerlijk compact maar ook bijzonder geraffineerd. Ze zijn verkrijgbaar in 4 modellen en in verschillende kleuren. Geen betere manier om de flexibiliteit van Geberit Omega te belichamen.

Geberit bedieningsplaat Omega20 heeft een klassiek en elegant design met 2 ronde toetsen afgewerkt met een contrasterende rand. Verkrijgbaar in 6 kleuren.

Geberit bedieningsplaat Omega30 heeft 2 rechthoekige toetsen met een contrasterende streepje die de geometrische lijn van de plaat benadrukt. Verkrijgbaar in 6 kleuren.

Geberit bedieningsplaat Omega60 is de meest uitgepuurde bedieningsplaat die er is. Zijn uitzonderlijke schoonheid komt helemaal tot zijn recht door zijn fijne afwerking. De Geberit Omega60 heeft verbazend kleine afmetingen en wordt discreet ingewerkt. Bovendien is de plaat eenvoudig te installeren. Verkrijgbaar in glas in drie verschillende kleuren en in roestvrij staal.

Geberit Omega
Geberit Omega30

De nieuwste trend:

De Geberit Omega70 is de nieuwe innovatie op gebied van bediening op afstand. Het volstaat om de bediening binnen een actieradius van 2 meter te plaatsen. Het bedieningsplaatje is slechts 5x11 cm groot en is verkrijgbaar in glas in 3 kleuren, en in roestvrij staal.

Geberit Omega
Geberit Omega
Geberit bediening van op afstand Omega70


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo