Geberit AquaClean Sela, hygiëne in z’n meest trendy vorm

  BE   7 oktober 2013 Bron: Oserieux
Begin 2012 verbaasde Geberit met het AquaClean assortiment: de wc waarmee u met water wordt gereinigd. In 2013 gaat de Europese marktleider in sanitaire technologie nog een stapje verder met de AquaClean Sela. De nieuwste douche-wc gaat tijdens Batibouw 2013 in Europese première en imponeert nu al door zijn design.

Geberit was vorig jaar de eerste om ‘het taboe van het kleinste kamertje’ bespreekbaar te maken aan de hand van het ruime AquaClean assortiment. Intussen ontdekken meer en meer Belgen het principe van de wc waarmee u met water wordt gereinigd, en die daarbij zorgt voor een optimaal gevoel van hygiëne en comfort.

Geberit AquaClean Sela is de nieuwste telg in het assortiment, en niet zomaar één. Geberit vroeg Italiaans architect en designer Matteo Thun om een elegant en rustgevend ontwerp uit te werken dat in elke badkameromgeving past.

Het resultaat is een modern, eenvoudig en uiterst compact juweeltje dat voldoet aan de vraag naar puur design in de badkamer.
Geen storende aansluitingen, maar een strakke vormgeving met een bijzonder intuïtieve en eenvoudige bedieningspaneel.

De nieuwste Geberit AquaClean douche-wc zorgt voor een optimaal gevoel van hygiëne. Telkens als iemand op de wc plaatsneemt, wordt het water verwarmd tot op lichaamstemperatuur. Daardoor wordt het energieverbruik tot een minimum beperkt. Zo hebt u comfort, frisheid én een gerust geweten want Geberit AquaClean Sela is ook goed voor het milieu.

Geberit is er wonderwel in geslaagd om de volledige techniek zoals de elektrische en wateraansluitingen in de keramische wc-pot te verwerken. Dankzij de tijdloze vormgeving en compacte afmetingen past Geberit AquaClean Sela perfect in vrijwel elke badkamer. Extra troeven zijn de stevige, ergonomische wc-zitting, de vuilwerende toplaag van de wc-pot, de automatische reiniging van de douchekop en last but not least de eenvoudige en intuïtieve bediening.

Ontdek het volledige Geberit AquaClean assortiment op Bis Beurs, Flanders Expo, Gent van 5 oktober t.e.m. 13 oktober 2013 (Hall 1, stand 1226).


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo