Postgraduaat Bio-Ecologisch Bouwen - extra financiŽle voordelen

  BE   3 juli 2013 Bron: Vibe
VIBE vzw organiseert voor de 4de maal het postgraduaat 'Bio-Ecologisch Bouwen. Duurzaam bouwen volgens bio-ecologische principes'. Tijdens dit postgraduaat leren de deelnemers wat de principes van bio-ecologisch bouwen zijn, hoe je die principes kan toepassen in de bouwpraktijk. Je kom ook meer te weten over het gebouw en de inplanting van een gebouw in de omgeving. Dit en nog veel meer resulteert in de tweede helft van het jaar in een paper over een zelf te kiezen onderwerp.

Op dinsdag 17 september start de nieuwe editie van dit postgraduaat, de lessen zullen doorgaan iedere dinsdag van 13u30 tot 21u30. We mikken met dit postgraduaat voornamelijk op de doelgroep: professionelen tewerkgesteld in de bouwsector vb. architecten, projectontwikkelaars, medewerkers gemeenten, onderzoekers enz. Maar ook enthousiaste bouwheren, pas afgestudeerden, ... zijn meer dan welkom.

En natuurlijk, een postgraduaat kost veel geld, om dan nog niet te spreken van de investering qua tijd. Daarom hebben wij bij VIBE, samen met het KAHO Sint-Lieven, volgende financiŽle tegemoetkomingen geregeld.
Omdat het postgraduaat Bio-Ecologisch Bouwen en Wonen een erkende opleiding is, zijn er verschillende subsidieregelingen mogelijk. Zo kan een regeling van educatieve uren aangevraagd worden en kan er voor het inschrijvingsgeld gebruik gemaakt worden van een KMO-portefeuille of van opleidingscheques. En dat scheelt uiteindelijk veel voor jou. Wil je meer informatie over die financiŽle voordelen lees dan zeker hier verder: bit.ly/17kouu0.

Verdere informatie over het unieke postgraduaat 'Bio-Ecologisch Bouwen. Duurzaam bouwen en wonen volgens bio-ecologische principes' lees je op www.vibe.be.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo