Tuinmeubels

Hanolux als 'Masters of Wellness & Outdoor Living'

Hanolux als 'Masters of Wellness & Outdoor Living'
Wie deze zomer zijn tuin of terras wil inrichten, brengt maar beter een bezoek aan Hanolux in Turnhout. Met een uitgebreid aanbod aan wellness & outdoor living artikelen en meer dan 50 jaar ervaring, is Hanolux de referentie voor luxe in eigen tuin. Ze groeiden uit tot Masters in hun vak, al zeggen ze het zelf.

Van kleine speler tot totaalconcept

“We zijn niet meer de kleine speler van 50 jaar geleden met een beperkt aanbod. Hanolux groeide uit tot een belangrijke naam in de markt van wellness & outdoor living artikelen. Ook ons team breidde uit en beschikt over de expertise die nodig is om Belgen en Nederlanders een totaalconcept aan te bieden”, vertelt Annemie Daniels, zaakvoerder van Hanolux.

Masters of wellness & outdoor living

“Onze missie is om rust, comfort en warmte te brengen in het exterieur van onze klanten. Met meer dan 50 jaar ervaring, meerdere awards en een ervaren team van experts durven we onszelf Masters of Wellness & Outdoor Living te noemen”, verduidelijkt Annemie. Voor zowel het gamma aan wellness artikelen als de outdoor living producten werkt Hanolux met lokale topleveranciers.

Daarnaast kiezen ze ook steevast de top van de top qua designermerken. “We onderzoeken grondig met wie we samenwerken en kiezen zorgvuldig onze collecties uit. Daarom vind je bij ons de allerbeste Jacuzzi’s, kwaliteitsvolle sauna’s en stoomcabines, maar ook comfortabele tuinmeubelen, stijlvolle verwarmingselementen en multifunctionele barbecues. Stuk voor stuk eyecatchers”, aldus Annemie.

Fonkelnieuwe showroom van 3.000 m2

De vernieuwde showroom van 3.000 m2 vervolledigt het concept. Het team ging aan de slag om de verouderde toonzaal niet alleen op te frissen, maar ook visueel te verruimen. Door elke hoek optimaal te benutten en de juiste accenten toe te voegen, krijgen bezoekers een echt wauw-gevoel.

Hanolux als 'Masters of Wellness & Outdoor Living'

Ook interessant