Tuinmeubels

Exterioo herdefinieert het outdoor tafelen

Exterioo herdefinieert het outdoor tafelen
Forno picknicktafel in wit aluminium
Het absolute vakantiegevoel ervaar je in de zomerse buitenlucht, genietend van een heerlijke maaltijd en een verfrissend drankje. Picknicken en outdoor high dining brengen mensen op een ongedwongen en plezierige manier samen. Wat Exterioo betreft, hoef je hiervoor je eigen tuin of terras niet te verlaten. Met de introductie van een reeks nieuwigheden tilt de Belgische outdoorexpert het buiten tafelen naar een hoger niveau. Laat je inspireren en geniet van het buitenleven. Mimosa, iemand?

Exterioo herdefinieert het outdoor tafelen
Forno picknicktafel in zwart aluminium

Het nieuwe picknicken

Bij picknicktafels denken we vaak aan de typische houten exemplaren die willekeurig naast een wandelpad staan. Voor zij die houden van het buitenleven en daarbovenop gevoel voor design hebben, stelt Exterioo haar nieuwste Forno-picknicktafel voor: een aluminium model dat met zijn vormen een hedendaagse betekenis aan het picknicken geeft. In een volledig zwarte of witte uitvoering integreer je de tafel naadloos in ieder bestaand exterieur, zeker wanneer je ze personaliseert met kussens.

Exterioo herdefinieert het outdoor tafelen
Rondino picknicktafel in wit of zwart aluminium met volkeramisch of teak tafelblad

Ook de gekende Rondino-picknicktafel krijgt dit jaar een extra gouden randje. Het populaire ronde model in zwart of wit aluminium kan je voortaan voorzien van een tafelblad in teak of in één van de 13 volkeramische kleuren. Deze afwerkingen zorgen voor een luxueuze uitstraling en creëren een warme sfeer op je terras dat zo een stijlvol verlengstuk wordt van je interieur.

Hoogstaand buitenleven

Voor maaltijden in een intieme sfeer, is een bartafel een fijn alternatief om aan te schuiven. Exterioo heeft binnen haar assortiment een uitgebreid scala aan tuinmeubelen voor de ultieme high dining ervaring. Op hoogte eten of gezellig samenkomen kan je in verschillende stijlen. Zo combineer je de Lacrima-bartafel in een teakhouten uitvoering perfect met de Cosito-, Borgo- of Orso-barstoelen. De drie nieuwe modellen zijn beschikbaar in teak, maar brengen met elk een eigen look iets nieuws aan tafel. Zij die houden van een aluminium uitvoering vinden hun gading in de Fano-barstoelen van Exterioo: deze combineer je moeiteloos met een hoge eettafel in hetzelfde materiaal.

Exterioo herdefinieert het outdoor tafelen
Orso bartafel in zwart aluminium en volkeramisch tafelblad met Fano barstoelen in zwart aluminium.

Aan het licht brengen

Ook wanneer na een gezellige dag en een heerlijke maaltijd de schemering valt, blijf je liefst buiten genieten. Voor een aangename en knusse sfeer tipt Exterioo haar tafellampen die ervoor zorgen dat de conversaties niet uitdoven. Terwijl de Bobo-lamp met zijn ronder design perfect past in een trendy organisch exterieur, brengt het Helio-model een strakke moderniteit aan tafel.

Exterioo herdefinieert het outdoor tafelen
Bobo tafellamp groen 16 of 29 cm hoog.

Ook interessant