Domotica

Black-out? Het licht blijft branden dankzij de nieuwe Power Supply & Backup van Loxone

Black-out? Het licht blijft branden dankzij de nieuwe Power Supply & Backup van Loxone
In oktober bracht Loxone de nieuwe Power Supply & Backup uit als eerste uit een reeks van nieuwe producten die voor een ongekend energiemanagement zorgen. De Power Supply & Backup is een DIN-rail voeding die zorgt voor de stroomvoorziening van al jouw Loxone producten. In combinatie met een externe batterij zal dat ook het geval zijn bij stroomuitval.

Het hele gebouw van stroom voorzien

De Power Supply & Backup heeft 7 uitgangen die voldoende stroom leveren om alle distributie, verlichtings- en audiocomponenten en veldapparatuur in jouw Loxone installatie van spanning te voorzien. Als er een externe batterij geïntegreerd wordt, kan de werking ook bij stroomuitval gehandhaafd blijven.

Nooit nog black-outs

Koude ketens afgebroken, een nutteloze smartphone, een koud en donker huis … De black-out is één van de grootste bedreigingen voor de moderne samenleving. Op de ontvangst van smartphones of op de werking van de ketens hebben we helaas geen invloed, maar dankzij de Power Supply & Backup blijft de werking van jouw 24V Loxone installatie behouden bij stroomuitval (bv. in combinatie met een 20Ah batterij gedurende +/- 8 uren).

Loxone ontdekken?

Beleef de totaaloplossing met jouw eigen zintuigen in de demowoning in Nijlen. Een Loxone Expert neemt jou graag mee op rondleiding zodat je alles zelf kan ontdekken. Reserveren kan eenvoudig via de Loxone website.

Ook interessant