Domotica

Meer dan 80 quadral producten nu beschikbaar bij Loxone

Meer dan 80 quadral producten nu beschikbaar bij Loxone
In januari 2021 trad de luidsprekerspecialist quadral toe tot de Loxone groep. Zo werd meer dan 10 jaar expertise in huis- en gebouwautomatisering gefuseerd met meer dan 40 jaar high-end audiokwaliteit. Ondertussen zijn meer dan 80 quadral producten beschikbaar bij Loxone. Je hoort het verschil!

Loxone en quadral hebben als doel gesteld om dankzij de audio-oplossing een fantastisch geluid te combineren met moderne connectiviteit. De combinatie van de Loxone Audioserver met de quadral luidsprekers zorgt voor een eenvoudige oplossing voor uitgebreid hifi-luisterplezier. Zo wordt hifi een onderdeel van het volledige audioconcept en dit met inbegrip van Spotify, TuneIn en lokale media.

Meer dan 80 quadral producten nu beschikbaar bij Loxone
De beide werelden gaan ook op het gebied van kwaliteit perfect samen. De quadral luidsprekers zijn net zoals de Loxone componenten ontworpen om een gebouwleven lang mee te gaan. Bovendien blijft de audio-oplossing (en de huis- en gebouwautomatisering) dankzij regelmatige updates altijd up-to-date. Zo is de totaaloplossing volledig future-proof!

Ben je elektricien en heb je interesse in een totaaloplossing voor huis- en gebouwautomatisering, ben je audiospecialist, of ben je een elektrovakman die graag de audiowereld zou ontdekken? Neem dan snel een kijkje op de Loxone website en word Loxone Partner! Onze Loxone Partners profiteren immers van aantrekkelijke partnerkortingen op het gehele quadral-assortiment dat vanaf nu beschikbaar is bij Loxone.

Ook interessant