Beveiliging

De revolutie op gebied van intercoms: de Loxone Intercom

De revolutie op gebied van intercoms: de Loxone Intercom
Zeg “hallo” tegen de nieuwste aanwinst van Loxone: de Intercom. Elegant design, praktische functionaliteiten en absoluut tijdloos: graag stellen we de (wellicht) mooiste video intercom ter wereld voor.

Ontwikkeld om een (bouw)leven lang plezier te hebben, vindt de productie van de nieuwe Loxone Intercom plaats in Duitsland en voldoet hij aan de hoogste kwaliteitsnormen met de meest hoogwaardige materialen en componenten.

Specificaties van de Loxone Intercom:

Moderne HD-camera, hoogwaardige micro en onzichtbare luidspreker
De moderne HD-camera maakt een heldere en onvervormde kijk op de dingen mogelijk dankzij zijn royale 120° groothoeklens. De hoogwaardige microfoon die beschermd wordt door een dun membraan, zorgt steeds voor de beste stemkwaliteit. De nieuwste luidsprekertechnologie en het specifiek ontworpen geluidsconcept met innovatieve luidsprekerbegeleiding zorgen voor luidsprekers die onzichtbaar zijn en zorgen voor een kristalhelder geluid.

Geïntegreerde proximity sensor
Wanneer iemand de intercom nadert, ontwaakt hij automatisch uit stand-by modus. Maar dankzij zijn openingshoek van 27° en een reikwijdte tot 2 meter kan deze sensor ook voor tal van andere taken worden gebruikt.

Gebruik van duurzame materialen
De elegante uitstraling wordt gerealiseerd door gehard echt glas en de satijnen look door de keramische afwerking. De intercom is ontworpen om lang plezier te hebben. Hij zal niet verweren of vergelen!

Elegante kleuren
Puur en elegant: de Loxone Intercom is beschikbaar in wit en antraciet.

Spatwaterdicht
De Loxone Intercom is gecreëerd voor gebruik buiten en is aan alle kanten beschermd tegen spatwater (beschermingsklasse IP 44).

De revolutie op gebied van intercoms: de Loxone Intercom

Flexibel toegangssysteem

De intercom kan samen gebruikt worden met de nieuwste generatie NFC Code Touch. Het bijpassende en stijlvolle montageframe zorgt ervoor dat de twee componenten letterlijk mooi in elkaar overvloeien. Zo vormen ze visueel en functioneel de perfecte eenheid.

Zo ontstaat een uitgebreid en ultraflexibel toegangssysteem met NFC-lezer en numeriek codeklavier.


Verdere functionaliteiten:

  • Toegang vanop afstand: open de deur zelfs wanneer je niet thuis bent of bekijk de bezoekershistorie later
  • Text-to-speech: stel een spraakboodschap in om af te spelen wanneer iemand aanbelt, bv. “Ik ben nu niet thuis, maar zet het pakje maar in de garage, bedankt!”
  • Rich push notifications: zie al op jouw vergrendelscherm wie er aan de deur staat
  • Intelligente bel: stel een lichtbel in wanneer de kinderen in bed liggen
  • Individueel geluid: niet langer de klassieke “ding dong”

Ontdek de nieuwe Loxone Intercom op de Loxone website. Graag nog andere producten en functionaliteiten van Loxone ontdekken? Boek dan nu een gratis en vrijblijvende Experience Tour in de demowoning van Loxone Benelux.

Ook interessant