Virtuele beurs 2N on Air

16 juni 2020 Bron: 2N
Virtuele beurs 2N on Air
Op 18 juni schetst 2N de laatste trends van IP intercom-systemen en home security in de huidige snel veranderende omstandigheden. Ook laat het bedrijf sneak previews zien van nieuwe producten, waaronder intercoms die te gebruiken zijn zonder iets aan te raken.

2N on Air, helpt eigenaren van woningen en commercieel vastgoed als ook architecten, ontwerpers, beveiligingsbedrijven en gebouwbeheerders bij het identificeren en toepassen van contactloze technologie die gebouwen en hun bewoners en gebruikers beschermt. De eerste virtuele beurs vond plaats op 11 juni met als onderwerp Ďtrends in de woonsectorí. 2N on Air duurt een uur en zal een combinatie zijn van interviews, presentaties en interactieve sessies voor deelnemers die willen weten hoe ze de actuele behoeften op het gebied van toegangscontrolesystemen kunnen invullen, voor zowel bestaande gebouwen als vastgoed dat in ontwikkeling is. Deelnemers komen meer te weten over de impact die de huidige situatie heeft op toegangscontrolesystemen en hoe 2N kan helpen de noodzaak om intercoms aan te raken te verminderen en social distancing te faciliteren.

De tweede virtuele beurs vindt plaats op 18 juni met als onderwerp Ďtrends in commerciŽle gebouwení. Dit virtuele event is specifiek interessant voor architecten, planners, ontwikkelaars en system integrators. 2N zal sneak previews geven van een aantal toekomstige nieuwe producten en 2Nís aanpak ten aanzien van cybersecurity uiteenzetten.

Voor meer info en inschrijven: https://www.2n.cz/en_GB/on-air

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo