Interieur

Een thuisbioscoop voor een ultieme luxe ervaring

Een thuisbioscoop voor een ultieme luxe ervaring
Een thuisbioscoop. De droom van velen en de heerlijke werkelijkheid voor de gelukkige bezitters. Een thuisbioscoop is hét toonbeeld van ultieme luxe. Samen met je geliefde genieten van een romantische film, met het gezin lachen bij een familiefilm of met vrienden meeleven tijdens een sportwedstrijd. In uw eigen bioscoop bent u verzekerd van de beste plek, heeft u geen last van overige bioscoopbezoekers en bent u zelf de baas over de afstandsbediening.

Een thuisbioscoop voor een ultieme luxe ervaring

De juiste setting

Voordat u met een bak popcorn en een drankje kunt genieten in uw eigen bioscoop, moeten er uiteraard eerst enkele stappen worden doorlopen. Allereerst kiest u bij een nieuw te bouwen of te renoveren woning in samenspraak met de (interieur)architect de plek waar de bioscoop thuis het beste tot zijn recht komt. In de kelder, op zolder of toch in een van de achtergelegen kamers. Uiteraard is het ook mogelijk om in een bestaande woning een thuisbioscoop te realiseren. Bedenk dan ook wat de beste plek voor een thuisbioscoop is.

Een thuisbioscoop voor een ultieme luxe ervaring

Een meesterlijke inrichting

De akoestiek in een bioscoop is een zeer belangrijk onderdeel van de totaalbeleving. Bij een bioscoop thuis is een goede akoestiek dan ook zeer wenselijk. Op HOOG.design vindt u specialisten die u helpen en adviseren om de akoestiek op dezelfde wijze te verzorgen als in een echte bioscoop. Het interieur draagt natuurlijk ook bij aan de uitstraling van de bioscoop.

Een thuisbioscoop voor een ultieme luxe ervaring

Ultiem comfort

Een film kijken vanuit een luxe relaxfauteuil is natuurlijk net iets prettiger dan zittend op een eetkamerstoel. Maak daarom van uw eigen thuisbioscoop ook direct de ultieme genietruimte van de woning. De plek waar u kunt ontspannen en genieten. Met het gezin, alleen of met vrienden onderuitgezakt in een heerlijk luie stoel. Uw drankje op een bijzettafeltje, de voeten omhoog en de snacks of het snoep op uw schoot. Laat de film maar snel beginnen.

Een thuisbioscoop voor een ultieme luxe ervaring

Domotica in een thuisbioscoop

Heeft u de plek en de grootte bepaald, is de ruimte qua akoestiek, comfort en inrichting helemaal top en geheel naar de wens? Dan is het hoog tijd voor de techniek. Een domotica systeem dat uw leven vergemakkelijkt en uitermate gebruiksvriendelijk is, zorgt voor het echte luxe gevoel in de thuisbioscoop. Liggend in uw eigen fauteuil laat u met de afstandsbediening de projector zakken, bepaalt u de geluidssterkte en dimt u de lampen. Met bepaalde domotica systemen is het zelfs mogelijk om tijdens de film op de afstandsbediening te zien wie er aan de toegangspoort staat. Over luxe gesproken. Hoogwaardige speakers zorgen daarnaast natuurlijk voor het echte en gewenste bioscoopgevoel. Kraakhelder geluid dat zorgt dat u zich in de bioscoop thuis hoofdrolspeler van de film waant.

Een thuisbioscoop voor een ultieme luxe ervaring

Inspiratie voor een thuisbioscoop

Op HOOG.design vindt u niet alleen specialisten op het gebied van domotica, ook tonen topmerken en vakmensen hun hoogwaardige speakers. Laat u inspireren door de vele voorbeelden van prachtig ontworpen thuisbioscopen en ontdek hoe ook u kunt genieten van de ultieme luxe ervaring in uw eigen huis. Want waar dromen werkelijkheid worden, begint het bij HOOG.design.

Een thuisbioscoop voor een ultieme luxe ervaring

Ook interessant