Domotica

Maak je eigen drukknop met de nieuwe Loxone Touch Pure Flex

Maak je eigen drukknop met de nieuwe Loxone Touch Pure Flex
Loxone zette jaren geleden de wereld op zijn kop met haar totaaloplossing voor huis- en gebouwautomatisering. Jaarlijks worden in elk Loxone project gemiddeld 50.000 handelingen uit handen genomen van de bewoners of eigenaars. De meeste zaken rondom comfort en energie-efficiëntie gebeuren immers automatisch. Maar zelfs als je eens zelf de touwtjes in handen wil nemen, kan je bij Loxone rekenen op een eenvoudige bediening dankzij de revolutionaire drukknopstandaard. Elke drukknop dezelfde indeling, eenvoudig toch? Zeker en vast, en dat blijft ook zo! Maar wat in projecten waar personen Loxone nog niet kennen en maar tijdelijk verblijven, zoals een hotel? Daar heeft Loxone nu ook een oplossing voor bedacht met de nieuwe Touch Pure Flex.

De Touch Pure Flex is nog flexibeler en eenvoudiger te begrijpen en kan in elk commercieel project worden ingezet. Naast hotels, restaurants, bedrijven, denken we hier ook aan appartementen, studentenkoten, woningen met een privépraktijk en zoveel meer. De Touch Pure Flex is de meest flexibele drukknop wereldwijd en wordt volledig gecreëerd volgens jouw eigen behoeften en wensen.

Maximaal 12 aanraakpunten worden gemarkeerd door individuele iconen en labels en een LED Matrix Display zorgt voor het finetunen van de functies. Zo kan je heel eenvoudig elke ruimte of zelfs een heel gebouw bedienen. Dankzij de eenvoudige iconen is het voor de gebruiker onmiddellijk duidelijk wat met welke actie bedoeld wordt. Of het nu gaat om de muziek luider zetten, de zonwering naar beneden te doen, roomservice op te bellen, het management te laten weten dat de hotelkamer gepoetst is … Alles is mogelijk!


Elke Touch Pure Flex wordt gelaserd volgens jouw individuele behoeften. Je kan hiervoor in de icoonbibliotheek kiezen uit meer dan 200 beschikbare iconen. De Touch Pure Flex wordt volledig geconfigureerd geleverd, hij hoeft alleen nog maar te worden geïnstalleerd en aangeleerd.

Bovendien kan in samenwerking met de NFC Code Touch en/of de Loxone Intercom een heel eenvoudig en esthetisch belsysteem worden gerealiseerd voor gebouwen met meerdere wooneenheden. De speciaal ontworpen montageframes zorgen voor een puristisch geheel.

Dankzij de Touch Pure Flex zet Loxone opnieuw een revolutionaire stap vooruit. Wil je graag met je eigen zintuigen ontdekken wat de Home & Building automation oplossing van Loxone allemaal te bieden heeft? Boek dan snel een vrijblijvende rondleiding in de demowoning in Nijlen (België) of contacteer een erkende Loxone Partner in jouw buurt.

Maak je eigen drukknop met de nieuwe Loxone Touch Pure Flex