Tuin

Is jouw tuin al klaar voor de zomer?

Is jouw tuin al klaar voor de zomer?
Sfeervolle verlichting ’s avonds op het terras, een prachtig groen gazon en een huis dat steeds koel blijft. Dit zijn slechts enkele dingen waar Loxone zich volledig automatisch om bekommert tijdens de warme zomermaanden. Zo kan jij volop genieten van die heerlijke temperaturen.

Groene gazon dankzij intelligente tuinberegening

Wie staat er nu graag ’s ochtends vroeg op om met de tuinslang in de hand de tuin te besproeien? Met Loxone is dat verleden tijd. De Loxone Miniserver neemt de tuinbesproeiing volledig uit jouw handen en zorgt automatisch dat al dat groens en kleurrijks mooi kan blijven groeien. Dit uiteraard in samenwerking met het weerstation en de weerservice. Zo wordt er niet beregend wanneer er regen verwacht wordt. Bovendien wordt het niveaupeil van de regenput nauwlettend in de gaten gehouden.

Loxone - Is jouw tuin al klaar voor de zomer?

Aangename lichtstemmingen

Automatische sfeervolle verlichting in huis kennen we al. Maar wist je ook dat we die gezelligheid en het comfort kunnen doortrekken naar de tuin, het terras en zelfs het zwembad? Geniet deze zomermaanden van aangename lichtstemmingen met een glas wijn in de lounge. Bovendien kan Loxone automatisch een insectenwerende lichtstemming activeren bij het openen van de terrasdeur. Zo heb je ‘s avonds bij het slapengaan geen last van kleine kwelgeesten die je nachtrust verstoren.

Op elk moment de juiste temperatuur

Na een gezellige avond is er niets zo vervelend als thuiskomen in een te warme woning. Thuis dient het koel te zijn. Hoe kan dat dan? Niet door vanop afstand via allerhande apps de zonwering of airco te activeren. Neen, een Loxone Smart Home denkt uit zichzelf. Eerst zal het de zonwering aansturen om zo passief te koelen. Wanneer dit toch niet voldoende blijkt te zijn, dan stuurt het Loxone systeem automatisch de koeling aan.

Loxone - Is jouw tuin al klaar voor de zomer?

Heerlijk genieten dankzij intelligente zwembadsturing

Ben je de gelukkige eigenaar van een zwembad? Ook daar kan de Loxone Miniserver voor meer comfort en eenvoud zorgen. Dankzij een volledig geautomatiseerde zwembadsturing dien je alleen nog maar te genieten. Loxone zorgt immers voor de aansturing en controle van de zwembadafdekking, de waterdosering, de temperatuurregeling, de controle van de ph/chloor dosering, de verlichting en nog zoveel meer!

En dat is lang niet alles!

De intelligente functionaliteiten in een Loxone project zijn eindeloos. Ontdek meer op de Loxone website of boek een vrijblijvende rondleiding in de demowoning.

Loxone - Is jouw tuin al klaar voor de zomer?

Ook interessant