Verbouwen

Batibouw Dreamfactory: Design consultatie

Batibouw is dé bouwbeurs voor vaklui en het grote publiek. Maar ook renovatie en inrichting komen er uitgebreid aan bod. Het zijn net deze twee elementen die in de kijker staan tijdens de sessies van de Batibouw Dreamfactory.

Tijdens Batibouw 2008 kan de bezoeker voor slecht € 35 op “design consultatie” om zijn bouwdromen toe te lichten aan een architect of designer. Vervolgens gaan de vaklui van Batibouw Dreamfactory ideeën aanreiken om die droom te realiseren. Een consultatie duurt 45 minuten en de bezoeker ontvangt daarbij advies over de indeling, kleurstelling en het materiaalgebruik voor een woonruimte naar keuze: de keuken, badkamer, living, slaapkamer of misschien zelfs een ruimte in een tweede verblijf. Ook kan een ruwe kostenindicatie voor de realisatie gevraagd worden.

Praktische informatie

De bezoeker wordt verzocht een gedetailleerd plan of foto’s mee te brengen met de juiste afmetingen van de te ontwerpen ruimte met daarop de aanduiding van de belangrijkste elementen zoals deuren, ramen, verwarming, aansluitingen etc.

Architecten, interieurarchitecten en gespecialiseerde Casius-vaklui staan de bezoeker met raad en daad bij en zorgen ter plekke voor één of meerdere schetsen, die de bezoeker mee naar huis kan nemen. De bezoeker kan bovendien dankzij 3D-simulaties ervaren hoe een badkamerontwerp er uit zal zien.

Daarna worden de bezoekers doorverwezen naar de betrokken paleizen om meer concrete informatie over producten en materialen te verzamelen bij de relevante exposanten.

De Batibouw Dreamfactory-sessies zullen een strikt tijdschema volgen. De geïnteresseerde bezoekers worden uitgenodigd om www.batibouwdreamfactory.be te bezoeken, en hun droomproject in te dienen, samen met een datum en uur dat voor hen past. De on-line inschrijvingen startten op 1 februari 2008.

Waar: Prinses Astridhal stand AS 12
Wanneer: Alle dagen van 1 tot en met 9 maart 2008 van 10u00 tot 17u00

Ook interessant