Verbouwen

Brico op Batibouw: de doe-het-zelftempel

Ook dit jaar is Paleis 10 van de Heizel volledig gewijd aan het doe-het-zelfgebeuren en zijn vele vertakkingen. En opnieuw bezetten Brico en Plan’it een centrale plaats in deze ruimte, die eenmaal per jaar alle doe-het-zelvers uit de vier hoeken van het land aantrekt.

De doe-het-zelfsector heeft nog mooie dagen voor zich. Steeds meer gezinnen vallen immers voor de luxe van een verfijnd interieur en aarzelen niet langer om de mouwen op te stropen om hun comfortdroom waar te maken. Ze hebben creativiteit te koop – of willen gewoon het onderste uit hun budget halen – en bouwen hun woning geleidelijk om tot een kleine cocon, waarin het goed wonen is…

Hoe ziet u uw woning?

Zoals ieder jaar ziet Brico de zaken groot! Brico pakt uit met een stand die doet denken aan de ideale woning. Van tuinmeubilair tot vloerbekleding, van schilderideeën tot de meest vernuftige decoratiedetails, de Brico-stand is een goudmijn voor iedereen die zijn woning wil hertekenen.

Heel wat partners van Brico stellen nieuwigheden in verschillende domeinen voor: lakken en schildertoepassingen; behangpapier en wandstickers; behandeling van hout, parket en deuren; tuininrichting; gereedschap; sanitair; nieuwe, uiterst fijne isolatiesystemen... Sommige fabrikanten hebben demonstraties voorbereid. U merkt het: alle aspecten van het doe-het-zelfgebeuren komen in het Brico-dorp aan bod.

Sfeer

Het Brico-huis is verdeeld in verschillende vertrekken, net zoals uw eigen woning. Via de zithoek, de slaapkamer en de onvermijdelijke badkamers, wandelen de bezoekers van het kantoor naar de eetzaal.

Om het bezoek van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken en hen te begeleiden in hun zoektocht, hebben we met verschillende decoratietrends gewerkt. U maakt kennis met verschillende stijlen en stemmingen, waarin iedereen zijn gading vindt.

Welkom in het huis van morgen

In 2008 zullen we niemand nog moeten uitleggen wat domotica is. En de intelligente systemen nemen een steeds prominentere plaats in onze interieurs in. Brico surft mee op die golf en stelt systemen voor die uw leven zullen vereenvoudigen… Zo ontdekt u in onze domoticaruimte niet alleen verschillende afstandsbedieningssystemen, maar ook draadloze schakelaars, automatische verlichtingssystemen, bewakingssystemen, beeldoverdrachtsystemen, enz. En om even in de domoticasfeer te blijven: op de Brico-stand krijgt u een demonstratie van diverse draadloze alarmsystemen.

Een infopunt, de volledige verzameling Brico-fiches en een schilderhoek vervolledigen de stand. Tot slot delen we aan het rad van fortuin cadeautjes uit en krijgen alle bezoekers volledig gratis de gloednieuwe Brico-catalogus aangeboden, zodat iedereen bij zijn vertrek een tastbaar aandenken aan deze aangename dag mee naar huis kan nemen.

Waar: Paleis 10
Wanneer: van zaterdag 28 februari tot en met zondag 9 maart 2008

Ook interessant