Wedstrijden en awards

Win een professionele tuinrenovatie!

Win een professionele tuinrenovatie!
Van het buitenleven genieten in een gezellig stukje groen! Dat is wat Tuinaannemer.be alle tuineigenaars gunt. Wie niet tevreden is over zijn terras met losse tegels, groenaanslag, modderig gras of planten die de hele tuin overwoekeren, kan dan ook zijn kans wagen in de wedstrijd 'Ugly Belgian Gardens'. De inzet? Een tuinrenovatie door professionals.

Naast lelijke huizen in België speurt Hannes Coudenys, oprichter van 'Ugly Belgian Houses', dezer dagen ook naar troosteloze tuinen. Samen met Tuinaannemer.be roept hij alle tuineigenaars in Vlaanderen op om daar verandering in te brengen. Van 13 mei tot en met 13 juni kan je deelnemen aan de wedstrijd Ugly Belgian Gardens (wedstrijd.tuinaannemer.be) en een professionele tuinrenovatie ter waarde van 15.000 euro winnen.

Deelnemen is simpel: deel een foto van je eigen tuin en vertel waarom jouw tuin een make-over verdient. Na afloop kiest een professionele jury – in samenwerking met Hannes Coudenys – welke tuin wint. De tuineigenaar wordt in de loop van juni persoonlijk op de hoogte gebracht en de effectieve tuinrenovatie (in overleg) volgt nog deze zomer.Win een professionele tuinrenovatie!

Ook interessant