Algemeen

Cercle Brugge bezoekt Batibouw 2008 op 3 maart

Vaillant, de Europese specialist in centrale verwarmings- en warmwatertoestellen, stelt ook dit jaar weer haar uitgebreid gamma zuinige en milieuvriendelijke verwarmingstoestellen voor op Batibouw. De beurs voor bouw, renovatie en inrichting vindt dit jaar plaats van donderdag 28 februari tot zondag 9 maart in Brussels Expo op de Heizel.

Om de aanwezigheid van Vaillant op Batibouw 2008 kracht bij te zetten, kondigde technisch directeur Glen De Boeck van voetbalvereniging Cercle Brugge aan dat zijn volledige A-kern op maandag 3 maart vanaf 14u30 aanwezig zal zijn op de stand van hun sponsor Vaillant. De jonge, enthousiaste voetbalploeg kan nu al de revelatie van het Belgische voetbalseizoen 2007-2008 in eerste klasse genoemd worden. Momenteel staat de ploeg, met in de rangen o.a. de beloftevolle spitsen Stijn De Smet en Tom De Sutter, op de derde plaats in de algemene rangschikking.

Vaillant heeft een zeer lange sponsorgeschiedenis met de ploeg uit Brugge. Marc Tanghe, commercieel directeur van Vaillant : “Wij hebben een lange vertrouwensrelatie met de vereniging, die we ook op moeilijkere momenten altijd zijn blijven steunen. Dit is het 18de seizoen dat wij Cercle Brugge sponsoren. Vorig jaar hebben wij trouwens beslist om het contract open te breken. We verlengen ons engagement alvast tot juni 2010.”

Om 14u30 worden de spelers en technisch directeur van Cercle Brugge warm verwelkomd op de Vaillant-stand in paleis 12 van Brussels Expo. Tijdens hun aanwezigheid op de stand zullen de spelers met plezier handtekeningen uitdelen en poseren voor foto’s. In de loop van de namiddag kunnen zij dan Batibouw 2008 bezoeken en om 17u30 wordt hen op de stand van Vaillant een champagne-aperitief aangeboden, gevolgd door een diner.

U vindt Vaillant op Batibouw 2008 in paleis 12 Stand 201.

Ook interessant


Build for Life