Algemeen

Batibouw 2008: Innovatieparcours

Heel wat bezoekers gaan bij hun bezoek aan de beurs op zoek naar wat de exposanten hen dit jaar voor nieuws te bieden hebben. FISA moedigt zijn exposanten dan ook aan om hun nieuwigheden op Batibouw 2008 voor te stellen. Zij worden daarom ook uitgenodigd om zich in te schrijven voor het Innovatieparcours. Het betreft hier de nieuwigheden die na Batibouw 2007 werden gelanceerd.

Het Innovatieparcours wordt opgedeeld in twee categorieën: Technologie en Design.

De selectie van nieuwigheden (afdeling technologie) gebeurde door een jury bestaande uit leden van de Confederatie Bouw en het Wetenschappelijk en Technische Centrum van het Bouwbedrijf (WTCB). Design wordt beoordeeld door de Orde van Architecten en AiNB (associatie van interieurarchitecten).

De deelnemende standen zijn kenbaar gemaakt door het logo van het parcours, een grijze lamp. In de innovatiefolder staat een overzicht van alle deelnemers alsook het plan met hun locatie op de beurs. Deze wordt aan alle ingangen van de beurs uitgedeeld.

In de twee categorieën worden drie deelnemers door de jury aangeduid voor de beste nieuwigheden. Zij dingen daarmee mee naar de InnovatieAward ‘technologie’ en ‘design’. De winnaars zullen op woensdag 5 maart bij de uitreiking van de Belgian Building Awards worden bekendgemaakt.

Waar: Alle Paleizen
Wanneer: Alle dagen van de beurs (1/3 - 9/3)

Ook interessant


Build for Life