Buitenschrijnwerk

Extra diensten die je als aannemer kunt bieden bij het installeren van nieuwe ramen

Extra diensten die je als aannemer kunt bieden bij het installeren van nieuwe ramen
Als aannemer heb je vast en zeker al doorgehad dat de groei naar je diensten voor het installeren van nieuwe ramen ontzettend is gegroeid. Dit betekent ook dat je een mooie upsell mogelijkheid hebt. Er zijn namelijk allerlei extra diensten die je tijdens of na dit proces aan kunt bieden. In deze blog leer je de verschillende opties goed kennen.

Horren installeren

In de eerste plaats is het installeren van horren een ontzettend goed idee om aan te bieden. Niemand wil namelijk ongewenste bezoekers in huis hebben, en veel insecten komen via open ramen naar binnen. Je kunt dus net zo goed aan een klant opperen dat je voor een bepaald bedrag een hor aan het raam verbindt. Kies hierbij voor horren van handigehorren.nl zodat de klant jarenlang over al je diensten tevreden zal zijn.

Raamreparatie- en onderhoud

Naast het installeren van prachtige nieuwe ramen, kun je ook raamreparatie- en onderhoudsdiensten aanbieden. Want zeg nou zelf, het is toch zonde als die mooie nieuwe ramen binnen de kortste keren problemen vertonen door slecht onderhoud? Door regelmatig onderhoud te bieden, zorg je ervoor dat de ramen van je klanten langer meegaan en in topconditie blijven. Dit is niet alleen fijn voor hun portemonnee, maar ook voor het milieu.

Aangepaste ontwerpen

Als je echt wilt uitblinken met je service, denk dan eens aan het aanbieden van aangepaste ontwerpen voor ramen. Dit gaat een stapje verder dan wat klanten standaard verwachten. Niet elk huis is hetzelfde, en sommige ruimtes vragen gewoon om dat beetje extra aandacht voor detail. Door op maat gemaakte oplossingen te bieden, spreek je niet alleen de wensen van de klant aan, maar bied je ook praktische oplossingen voor unieke situaties.

Speciaal glas

Denk verder ook aan speciaal glas. Of je klanten nu op zoek zijn naar glas dat extra isolatie biedt, geluidswerend is, of zelfs glas dat van tint kan veranderen voor meer privacy, de mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos. Door te investeren in de kennis en het aanbieden van deze innovatieve glasopties, positioneer je jezelf als een toonaangevende aannemer die niet alleen met de tijd meegaat, maar ook actief meewerkt aan de toekomst van duurzaam wonen.

Financieringsopties

In een ideale wereld zou iedereen wel willen investeren in dat slimme glas of speciale eigenschappen die hun huis net dat beetje meer geven. Maar laten we eerlijk zijn, niet iedereen heeft een pot met goud aan het eind van de regenboog klaarliggen. Dat is waar jij, als deskundige en empathische aannemer, het verschil kunt maken. Door jouw klanten te ondersteunen bij elke stap van het proces - inclusief de financiering - bouw je niet alleen een relatie op gebaseerd op vertrouwen, maar positioneer je jezelf ook als een partner in plaats van alleen een leverancier.

Ook interessant