Algemeen

Waarom zijn horren ideaal?

Waarom zijn horren ideaal?
Uiteraard, iedereen heeft een hekel aan muggen, al helemaal muggen in huis. Daarnaast zijn ook wespen en vliegen in huis zeker allesbehalve geliefd. Veel mensen houden daarom de ‘s zomers de deuren liever dicht. Steeds meer mensen kiezen voor horren in huis, want dat is de ideale oplossing tegen insecten in huis met het warme weer!

Waarom zijn horren een goede oplossing?

Horren zijn de ideale oplossing voor goede ventilatie in huis tijdens de zomer. De ramen blijven open, insecten blijven buiten. Horren beschermen niet alleen jou, maar ook de insecten. Want we moeten immers ook denken aan de insecten. Horren zijn een goede aanvulling op aangenaam wonen.

Ramen kunnen in de avond lekker open

Muggen zijn vooral ‘s avonds actief. In de avond begint het buiten ook lekker af te koelen. Met horren kun je de ramen ‘s avonds lekker open zetten. De muggen blijven buiten, en je kunt in de avond lekker ventileren.

Weg met dat gezoem!

Muggen in huis zijn uiteraard vreselijk vervelend. Iedereen kent het wel, je ligt ‘s avonds lekker te slapen, en dan wordt je wakker gezoemd door zo’n irritante mug. Daar heb jij met horren mooi geen last meer van, zo is het lekker rustig in huis!

Op zoek naar de meest kwalitatieve en verkochte hor van Nederland? Dan zijn Unilux horren misschien iets voor jou! Niet enkel gefocust op kwaliteit en comfort, maar ook op het beschermen van onze insecten.

Genoeg keuze

Er zijn genoeg soorten horren. Je hebt enorm veel keus. Je kunt kiezen uit een horgordijn, hier hangen de repen horrengaas langs elkaar. Ook kun je kiezen voor een moderne plissé hor. Deze heeft een vouwsysteem van plissé gordijnen. Daarnaast behoren ook de rolhor, voorzethor, een raamhor of een deurhor.

Er zijn genoeg prachtige horren te vinden, deze hebben allemaal hetzelfde doel: je houdt insecten en vervelende beesten buiten de deur, maar frisse lucht kan gewoon naar binnen. Hoe je dit doet, dat hangt er echter vanaf wat je zelf fijn vind. Ben je op zoek naar horren voor deuren of ramen? Of wellicht allebei. Heb je liever een een rolhordeur, een rolhor of een plissé hor?

Veilig voor kinderen

De vele soorten horren die je hebt zijn ook veilig voor kinderen. De conventionele hordeuren waren niet erg kindvriendelijk. Een kind kon de deur maar moeilijk openen, ze konden makkelijk de vinger tussen de deur krijgen, maar bij moderne voordeuren zoals rolhorren of plissé hordeuren heb je deze problemen niet meer. Deze zijn volledig kindveilig!

Op maat gemaakt

Bij Unilux kun jij horren op maat laten maken. Door horren op maat te laten maken heb jij altijd horren die precies op jouw kozijnen passen! Dit is veel praktischer, wanneer je geen standaard maten en ramen in huis hebt. De horren kunnen voor ieder soort hor passend worden gemaakt.

Ook goed tegen hooikoorts!

Door oorzaak van hooikoorts is vaak terug te leiden naar kleine pollen in de licht. Dit is enorm vervelend, en laat de warme maanden nu net de periode zijn waar hooikoorts vaak het ergste is.
Een hordeur houdt pollen buiten. Een groot gedeelte van de pollen komt niet door de deur, terwijl je toch lekker kunt blijven ventileren. Dit zorgt voor het remmen of zelfs voorkomen van klachten.

Ook interessant


Build for Life