Badkamers

X²O Badkamers brengt Batibouw bij je thuis

X²O Badkamers brengt Batibouw bij je thuis
Omdat de grootste bouwbeurs dit jaar online doorgaat, brengt X²O Badkamers de Batibouw-experience in de bij jouw dichtstbijzijnde showroom of tot bij je thuis. Chat-away met de X²O-experts, laat je van achter je pc rondleiden in hun digitale showroom met een 360°-tour en ontdek de laatste badkamertrends in boeiende blogs. Bekijk er hun meest recente projecten en kom aan de hand van begeleidende video's te weten waar je naar op zoek bent. Ook in de showroom beleef je Batibouw voor 100%. Ga langs tijdens de Batiwooow-dagen en ontvang een goodiebag met inspiratie en korting!

De badkamer die iedereen wil

1) Natuursteen

Marmer geeft al sinds de vroege geschiedenis een luxueuze look in de badkamer. Na al die jaren is het nog steeds tijdloos en hedendaags, en vandaag zelfs volledig on trend. Door het natuurlijke gesteente in al haar glorie naar binnen te brengen, geef je aan je badkamer een rijke en warme look. Maar daar waar de Romeinen des tijds enkel wit-grijs Carrara kenden, kiest X²O Badkamers voor een gevarieerder aanbod met aardetinten en expressieve motieven dat matcht met verschillende persoonlijkheden.

X²O's favorieten? Portoro Gold, Dark Emperador en Italiaanse Cararra.

X²O Badkamers brengt Batibouw bij je thuis
Balmani Stretto wastafeltablet en Bari XS opzetkom in Portoro Gold marmer van X²O Badkamers. Prijs vanaf €636

2) Gekleurd kraanwerk

Gekleurd kraanwerk is dé manier om je badkamerinterieur op een makkelijke manier nieuw leven in te blazen. Naast de wastafelkranen verander je ook douche- en badkranen en douchekoppen in je favoriete kleur.

De Blaufoss Spirit-collectie, exclusief verkrijgbaar bij X²O, introduceert 5 trendy tinten: zwart, Brushed Gold, Brushed Rose Gold, Brushed CoolMetal en Brushed Gun Metal. Deze waaier aan kleuren zorgt ervoor dat het uiteindelijke plaatje voor een knusse en warme badkamer klopt.

X²O Badkamers brengt Batibouw bij je thuis
Blaufoss Round 300 regendoucheset in Brushed Gold van X²O Badkamers. Prijs €599,50

3) High-end hout

Het witte functionele badkamermeubel maakt in 2021 plaats voor warme en rijke materialen, waaronder notelaar, teak en natuur eik. Deze exotische en massieve houtsoorten dragen van nature een warm pigment met zich mee, wat in de badkamer een gemoedelijke sfeer creëert.

Een stijlvol ontwerp en een praktische indeling smelten steeds meer samen tot één geheel. Alsook de afwerking van het hout speelt een grote rol in de moderne grandeur van de badkamer.

De massief houten meubelcollecties die bij X²O Badkamers in het oog springen zijn de Mitra-, Quadro- en Formacollectie van Balmani.

X²O Badkamers brengt Batibouw bij je thuis
Balmani Quadro zwevende onderbouwkast in Amerikaans notelaar van X²O Badkamers. Prijs vanaf €1.099,45

Batibouw dicht bij jou…

X²O Badkamers brengt dit jaar Batibouw dicht bij jou. Elke showroom transformeert in een volwaardige beursstand, inclusief goodiebags! De showrooms zijn bovendien uitzonderlijk open op zondag 21 en 28 maart.

Om de beleving bij je thuis zo aangenaam mogelijk te maken, komt X²O Badkamers met enkele handige onlinetools. Op het Batibouw-platform vind je filmpjes waarin de nieuwste producten worden gedemonstreerd. Heb je wat meer tijd nodig om alles goed te bekijken? Dan is er een 360°-ervaring waarmee je digitaal de badkamers verkent in de online showroom. Door de toevoeging van producttags klik je rechtstreeks door naar het product waar je meer info over wenst.

Om je nog meer inspiratie te geven, vind je er ook X²O's nieuwste badkamerprojecten terug. Zo krijg je een exclusieve inkijk in de badkamers van tevreden klanten. Via de digitale boekenplank kan je de laatste inspiratiecatalogi en folder doorbladeren of downloaden.

Mis je toch nog het persoonlijke contact? Stel je vragen dan simpelweg aan de X²O-adviseurs via chat of telefoon. Ze zullen je met veel plezier de antwoorden geven die je zoekt.

Ook interessant