Bedrijfsnieuws

Opening grootste X²O showroom van België

Opening grootste X²O showroom van België
Badkamerspecialist X2O opent op vrijdag 4 oktober een nieuwe vestiging in Roeselare. Met zijn 1.900 m2 is het de grootste showroom in België. Hiermee staat de teller van X2O showrooms in België en Nederland op 26. Op zoek naar de ideale badkamer voor elk budget en advies op maat? Place to be: Brugsesteenweg 387B in Roeselare.

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober vindt de opening van de nieuwe X2O-showroom in Roeselare plaats. In de 26ste showroom van de badkamerspecialist snuif je de sfeer op voor je nieuwe badkamer en word je ondergedompeld in een warm bad van inspiratie. Eentje van maar liefst 1.900 m2. Uniek in België. Je wordt er hartelijk ontvangen met een drankje en kunt terecht bij de X2O badkameradviseurs met al je vragen. Iedereen welkom!

Uniek concept

Bij X²O vind je alle bekende A-merken. In hun ruime showrooms ervaar je de sfeer en mogelijkheden van je nieuwe oase van rust. De badkamer van je dromen? Die stel je helemaal naar wens samen, de combinaties zijn immers eindeloos. Kortom: de meeste keuze vind je bij X²O. Je gaat sowieso doordrenkt met inspiratie naar huis. Annelies Braeckman, retail director bij X²O Badkamers: “Of het nu gaat om een instap-badkamer of een high-end inrichting, we hebben in onze nieuwe vestiging in Roeselare het assortiment én de adviseurs in huis om elke badkamerdroom naar ieders budget te realiseren. En dat alles met een messcherpe prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien kan ruim 95% van ons assortiment snel uit voorraad worden geleverd.”

Opening grootste X²O showroom van België

Innovatieve badkamertrends

Ben je op zoek naar een badkamer in een specifieke stijl? Bij X²O vind je het allemaal. Dankzij hun jarenlange ervaring en expertise kan X²O inspelen op nieuwe trends. Denk bijvoorbeeld aan zwart kraanwerk, douchewanden met een industriële touch, een zwevend badkamermeubel met een verticale lijnenstructuur die je doet denken aan houten gevelbekleding… De weg van de internationale designbeurzen naar jouw badkamer? Die loopt door hun showroom.

Excellente expertise en service

X²O kun je vertrouwen. Je krijgt er tot 8 jaar kwaliteitsgarantie op de producten en een ongeëvenaarde service. Op het review-platform Trustpilot.com beoordelen klanten hen met ‘great’ tot ‘excellent’. Ook de service is er uitmuntend, de gepassioneerde adviseurs maken maar al te graag je badkamerdroom waar. Ook kun je altijd terecht bij de klantendienst, tot je 100% tevreden bent.

Blijvende ambitieuze groei

Niet alleen in België is X2O een klinkende naam. Na 15 jaar sterke groei en een toppositie in de markt is het in Nederland ook goed op weg om een grote speler te worden. De sleutel van hun succes? Een uniek assortiment aan unieke prijzen.

Badkamerspecialisten gezocht

Voel je je bij een bezoek aan de X2O showrooms als een vis in het water? Lijkt het je ideale professionele habitat? Dan is er goed nieuws. In het kader van verdere expansie is de badkamerspecialist namelijk nog op zoek naar nieuwe badkameradviseurs om hun team te versterken. Je komt er terecht in een prettige werkomgeving met enthousiaste, gemotiveerde collega’s. Meer weten en zin om de sprong te wagen? Je leest er alles over op: www.werkenbijx2o.be

Ook interessant