Duravit BelgiŽ opent nieuw training center in Overijse

  BE   19 juni 2019 Bron: Evoke
Duravit BelgiŽ opent nieuw training center in Overijse
Duravit BelgiŽ is al meer dan twintig jaar actief op de Belgische markt en werkt al meer dan tien jaar vanuit Overijse. Onder leiding van General Manager Jan Rymen heeft het team van Duravit BelgiŽ nu een nieuwe mijlpaal bereikt. Het gloednieuwe training center van 150 m2 dat in februari met een soft launch gelanceerd werd, is nu op 20 mei officiŽel geopend tijdens de Duravit Design Week.

ďWe willen het best mogelijke platform om onze designbadkamers in de kijker te zetten. We willen de verhalen kunnen vertellen achter onze producten, mensen het Duravit-merk laten ervaren en hen doen inzien wat ons onderscheidt van de rest. Het nieuwe training center maakt dit mogelijk en geeft ons de kans om onze partners, van installateurs tot verkopers en architecten, te trainen en te inspirerenĒ, getuigt Jan Rymen. ďSamen met vijf zeer ervaren collegaís van ons salesteam zullen we hier workshops geven en trainingsessies organiseren voor nieuwkomers.Ē

De kans om het merk wereldwijd te ontdekken in twintig showrooms en training centers, is een belangrijke pijler van het succes van Duravit. Van basissanitair tot nieuwe productlanceringen, van productdemonstraties tot installatietips, de klant kan zo de wereld van Duravit helemaal leren kennen.

Duravit BelgiŽ opent nieuw training center in Overijse

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo