Verbouwen

Batibouw 2021: de grootste virtuele showroom voor bouwers en verbouwers

Batibouw 2021: de grootste virtuele showroom voor bouwers en verbouwers
De digitale editie van Batibouw nadert met rasse schreden. De exposanten staan uiteraard klaar om er hun beste beentje voor te zetten. Bovendien worden er tijdens de beurs ook verschillende boeiende webinars georganiseerd. Zo kunnen bezoekers op een digitale manier genieten van alle voordelen van een traditionele Batibouw.

Een virtueel platform met alle voordelen van een fysieke beurs

De organisatie lanceert voor deze digitale editie een intuïtief, online platform. Elke bezoeker kan er in contact komen met de exposanten van zijn of haar keuze. Vanaf 27 februari kunnen de bezoekers zich registreren op de site van Batibouw. Daarna kan men meteen aan de slag.

De eerste stap is heel eenvoudig, via een aantal trefwoorden kan je als bezoeker makkelijk verduidelijken wat je project of plannen zijn, en waar je naar op zoek bent. In functie daarvan worden producten, oplossingen en merken voorgesteld. Daarna treedt men in contact met de meest relevante exposanten: via videocalls, chatberichten of om op een later moment een afspraak vast te leggen.

‘Het online platform van Batibouw 2021 werkt volgens dezelfde basisprincipes als de fysieke beurs. Bezoekers en exposanten kunnen ‘face-to-face’ met elkaar praten, zij het virtueel. Dat is precies onze eigenheid en maakt ons interessanter dan research via zoekmachines’, stelt Frédéric Devos, directeur van Batibouw.

Een niet te missen seminarieprogramma

Ook tijdens deze digitale editie kunnen bezoekers zich informeren over actuele bouw- en verbouwthema’s. Onder meer de volgende webinars staan al op het programma.

  • BouwForum: De bouwsector staat voor grote uitdagingen om tegen 2030 de ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen te halen. Premier Alexander De Croo zal samen met andere sprekers een aantal oplossingen aanreiken.
  • Isolatienormen: Deze webinar informeert de bouwer en verbouwer over de nieuwe regels en premies volgend op de isolatie- en energiebesparingsmaatregelen 2021.
  • Bouwunie: Bouwunie stelde een handige checklist op, die men kan gebruiken in de zoektocht naar een goede aannemer. In deze webinar overloopt juriste Nadia Schepens de checklist en wijst ze op niet te missen zaken.

De volledige agenda met webinars wordt doorlopend geüpdatet en kan men raadplegen via deze link : https://www.batibouw.com/nl/plan-uw-bezoek/programma

Zoals elk jaar worden tijdens Batibouw heel wat producten en diensten voorgesteld, aangepast aan ieders wensen, behoeften en budget. Maar BATIBOUW blijft ook de ideale gelegenheid om speciale condities te bekomen. Vele exposanten lanceren dan ook Batibouw condities in het kader van hun deelname aan deze eerste digitale editie. Afspraak van 27 februari tot en met 7 maart op https://www.batibouw.com/nl/batibouw-virtueel

Ook interessant