Aero Skye: strak ingewerkt en openschuifbaar lamellendak

15 december 2020 Bron: Renson
Aero Skye: strak ingewerkt en openschuifbaar lamellendak
De Renson Aero Skye is een lamellendak dat perfect te integreren is in bestaande of nieuwe gebouwen. Anders dan een aangebouwde terrasoverkapping, kan je dit lamellendak naadloos inwerken in een uitkraging of een uitloper van het dak boven het terras, één met het huis. Qua look&feel levert je dat een uniek plaatje op, waarbij binnen en buiten perfect in elkaar overlopen. De kantelbare lamellen zorgen steeds voor het meest aangename leefklimaat op je terras, het hele jaar door. Je kan de aluminium lamellen namelijk sluiten bij een regenbui, openen naar wens voor de juiste hoeveelheid zon of schaduw, en zelfs helemaal opzij schuiven. Dat maakt van de Aero Skye het ideale terrasdak om niet alleen beschut te zitten tegen neerslag en zon, maar ook om in de winter van zoveel mogelijk zonlicht te genieten en in de zomer van op je terras toch steeds op de eerste rij te zitten om de sterrenhemel te bewonderen.

Wist je trouwens dat je dit lamellendak met heel wat verschillende opties kan uitrusten? Een regen- en windsensor doet het werk voor jou en opent of sluit de lamellen automatisch afhankelijk van het weer. Transparande lamellen zorgen voor meer natuurlijk licht en met ingewerkte LED sfeerverlichting maak je het instant stemmig bij elk terrasje dat je doet in eigen tuin.

Aero Skye: strak ingewerkt én openschuifbaar lamellendak
Richtprijs enkel op aanvraag: Aero Skye is onderdeel van een constructie en dus wordt de prijs berekend per totaalproject, rekening houdend met de grootte van de Aero Skye in het geheel, de wijze van integratie en de afwerkingsgraad van de draagconstructie

Een tuinkamer, added value voor je woning

De eigenaars van deze Aero Skye brengen heel veel tijd buiten door. Voor ze Renson leerden kennen, waren ze al geruime tijd op zoek naar mogelijkheden om meer en beter van hun prachtige tuin te kunnen genieten. Op reis in Spanje verbleven ze in een vakantiehuis waar ook een terras met lamellendak aanwezig was. Omdat ze dit zo geweldig vonden, gingen ze op zoek naar een gelijkaardige oplossing voor hun woning. Een makkelijke zoektocht was dit evenwel niet, want eén van hun belangrijkste voorwaarden was dat de lamellen volledig weg moesten zitten in de dakuitbouw wanneer het dak opengeschoven werd. Op die manier zijn er geen storende visuele elementen zichtbaar en gaat de terrasoverkapping naadloos op in de woning.

Tevreden over hun lamellendak

De eigenaars zijn heel tevreden met het eindresultaat: “De Aero Skye is een echte aanrader. Wij zitten de komende tijd nog wel vaker buiten!”. Dankzij de flexibiliteit van het openschuifbaar lamellendak genieten ze dagelijks van de heerlijk frisse buitenlucht. In de zomer ontbijten ze onder een prachtige blauwe hemel, terwijl ze opwarmen in de heerlijke ochtendzon. Als het te warm begint te worden, hoeven ze echter niet langer naar binnen af te druipen, maar kunnen ze gewoon de lamellen sluiten. Ook op koudere of regenachtige dagen kun je hen vaak buitenvinden. Dankzij de verwarmingsinstallatie en de mogelijkheid om de lamellen te sluiten, leven ze de hele dag buiten.


Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo