Veranda - Overkappingen

Maak van je terras een multifunctionele ruimte

Maak van je terras een multifunctionele ruimte
De zon op je snoet en zicht op het groen: genieten van je eigen tuin is het lang leven. Gedaan met elk jaar opnieuw maandenlang aftellen tot de zomer begint. Met een terrasoverkapping creëer je een multifunctionele buitenruimte, het hele jaar door. Een snelle uitbreiding van je woon- en ontspanningsruimte.

De voorjaarszon en de laatste mooie dagen voor de winter maximaal benutten? Daar is een terrasoverkapping ideaal voor. Je nieuwe overdekte buitenruimte past zich aan je noden aan: van fitnessruimte tot speelzaal of gezellige buitenbar. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Maak van je terras een multifunctionele ruimte

Outdoor living made easy

Dat voortdurend binnen zitten niet aan te raden is, weet iedereen. Buitenlucht en zonlicht geven een natuurlijke boost. En laat ons eerlijk wezen: soms is het gewoon aangenaam om niet tussen vier muren te zitten. Het grootste probleem? Het onvoorspelbare weer. De regenachtige lentedagen en gure herfst nodigen niet meteen uit om de tuin in te trekken. Een terrasoverkapping maakt buiten zitten wél aangenaam en gemakkelijk. Zelfs als het weer niet helemaal mee zit. Want dan sluit je toch gewoon het lamellendak. In de zomer zit je daarmee dan weer beschut tegen té felle zon, met de daklamellen in de juiste positie gekanteld.

Terrasoverkapping op maat

Om het maximale uit een terrasoverkapping te halen, wordt ze helemaal op je wensen en noden afgesteld. Automatische zonwering, sfeervolle ledverlichting, ingebouwde boxen of geïntegreerde verwarmingselementen: the sky is the limit. Dat je die ook nog eens in al zijn glorie ziet als je naar boven kijkt, is een extra troef van je multifunctionele ruimte.

Aangebouwd of vrijstaand, met aluminium lamellen of een doek in het dak, horizontaal of hellend. Je kiest een van de modellen als basis en past aan waar nodig. Het aluminium frame garandeert een stevige constructie, met een minimalistisch design. Dus zet het aperitief maar koud en nodig een stel vrienden uit in je nieuwe multifunctionele ruimte. Op een druilerige dag maak je het mooie weer toch lekker zelf?

Maak van je terras een multifunctionele ruimte

Meer info op: www.renson-outdoor.be