Veranda - Overkappingen

Terug naar de natuur met Renson Outdoor Concept

Terug naar de natuur met Renson Outdoor Concept
Renson Outdoor Concept
Goed nieuws voor wie buiten leven hoog in het vaandel draagt: je hoeft echt niet te wachten tot de volgende zomer om de buitenlucht opnieuw met volle teugen te kunnen opsnuiven. Als je voldoende beschut bent tegen alle mogelijke weersomstandigheden, kan je binnen en buiten nu al perfect in elkaar laten overlopen.

Renson Outdoor Concept
Ontbijten, koken, vrienden ontvangen, feesten … dankzij een terrasoverkapping kan je daarvoor telkens probleemloos ‘terug naar de natuur’, zonder hinder te hoeven ondervinden van regen, wind of koude dankzij de vele opties die van je pergola een echte buitenkamer maken. Dat behalve je woning het liefst ook alles daarrond in diezelfde ‘look & feel’ past? Groot gelijk! En daar is Renson zich heel goed van bewust. Totaalbeleving staat dan ook voorop met het ‘Renson outdoor concept’: van terrasoverkapping en carport tot gevelbekleding en tuinelementen. Ze vormen een elegant geheel met je woning. Zodat je het ganse jaar rond kan genieten van je tuin, terras en omgeving.

Renson Outdoor Concept

NIEUW: Renson Linarte Icon vrijstaande tuinwand

Op zoek naar extra privacy in de tuin? Nood aan een originele afsluiting of windscherm? Of wil je een laag tuinmuurtje, vrijstaande tuinwand of designmuur in dezelfde strakke verticale afwerking als andere elementen in de tuin en rondom je woning? Dan is ‘Linarte Icon’ wat je zoekt: een architecturale wand op maat (zowel in de hoogte als in de breedte, tot respectievelijk 2 en 6 m maximum) bekleed met de Linarte-profielen van Renson. Al kan je ook één van beide zijdes met een strakgespannen glasvezel screendoek laten afwerken. Hoe dan ook: materiaal- en kleurkeuze kan je perfect op je buitenmeubilair afstemmen. Wil je extra sfeer: dat kan dankzij ledstrips of houten inserts in de Linarte-profielen.

Renson Outdoor ConceptRichtprijs (excl. BTW, per m², afgewerkt met Linarte aan de ene en screendoek aan de andere kant): € 700

Renson Outdoor Concept