Ventilatie

Gezonde lucht? Stop met zoeken

Gezonde lucht? Stop met zoeken
Wat is slimme ventilatie? En waarom moeten we ventileren? Je ontdekt het hier in dit artikel en tijdens Batibouw 2020 van 29 februari tot en met 8 maart in Brussels Expo op de stand van Renson in Paleis 4 (stand 320).

Onze zintuigen worden doorheen de dag constant geprikkeld, maar jammer genoeg waarschuwen ze ons niet als de luchtkwaliteit in huis slecht is. Gezonde lucht is nochtans essentieel in elke woning. Gelukkig kan je daarvoor rekenen op de slimme ventilatie-oplossingen van Renson die automatisch ingrijpen bij dalende luchtkwaliteit. Slimme ventilatie kan bovendien in elke woning geïntegreerd worden. In dit boekje (en ook op Batibouw) ontdek je hoe zo’n slim systeem constant zorgt voor gezonde lucht in huis! Slim ventileren, uitgelegd in 10 stappen. Kinderspel! Meer informatie vind je hier.

Wat is slimme ventilatie

NIEUW: Renson Waves

Goed nieuws voor woningeigenaars zonder ventilatiesysteem, bij wie de bestaande ventilatie in de badkamer, toilet of keuken defect is, of die een badkamer opknappen, extra toilet of keuken bijbouwen. Renson pakt uit met de Renson Waves, de eerste volautomatische decentrale ventilatie-unit met vocht, VOC- én CO2-meting. Anders dan bestaande standaard badkamer- of toiletventilators (manueel bediend via een schakelaar, of automatisch gekoppeld aan de lichtschakelaar), stemt de Waves het ventilatieniveau volautomatisch af op het werkelijke vochtgehalte en de geurtjes die hij de klok rond via ingebouwde sensoren detecteert. Naast dit basismodel, is er ook een variant met een extra CO2-sensor verkrijgbaar. De geknipte oplossing om bij een totaalrenovatie zonder ruimte voor ventilatiekanalen tóch volautomatisch te ventileren. Via de app lees je in een oogwenk de kwaliteit van de binnenlucht af, stel je je persoonlijk profiel in of grijp je manueel in wanneer nodig.

Renson Waves
Richtprijs (incl. BTW): € 275 voor de Waves met vocht-/VOC-sensor – € 325 voor de Waves met vocht-/VOC- en CO2-sensor

Ook interessant