Algemeen

Batibouw 2021: Praktische informatie

Batibouw 2021: Praktische informatie
Batibouw, de grootste en belangrijkste beurs van België in de bouw-, renovatie- en woonsector, vindt in 2021 virtueel plaats van zaterdag 27 februari tot en met zondag 7 maart. Het online platform van Fisa is gratis voor bezoekers, die er hun plannen vaste vorm kunnen laten nemen. Het online platform van Batibouw 2021 werkt volgens dezelfde basisprincipes als de fysieke beurs. Bezoekers en exposanten kunnen ‘face-to-face’ met elkaar praten, zij het virtueel.

U zal begeleid worden door de virtuele Batibouw assistent naar de producten en diensten waarnaar u op zoek bent… En dit allemaal op één en dezelfde plek! U hoeft niet langer al de verschillende sites van de verschillende merken apart op te zoeken. Heeft u meer informatie nodig? Dan kan u gewoon via chat of videocall informeren bij de exposanten, net zoals u op onze fysieke beurs zou doen!

De openingsuren van de digitale Batibouw

Batibouw is dagelijks (virtueel) toegankelijk van zaterdag 27 februari tot en met zondag 7 maart 2021, tussen 10 en 19 uur. Op donderdag 4 maart is er een nocturne tot 21 uur.

De producten van de exposanten blijven beschikbaar tot eind maart.

Bezoek Batibouw Virtueel
(het platform is beschikbaar tot 7/03)

Build for Life