Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Bedrijfsnieuws

Bij bouwbedrijf Ballast Nedam heerste een verhullende managementcultuur. Dat schrijft bestuursvoorzitter Rene Kottman in het jaarverslag van de onderneming.

'In sommige eenheden is daarvan kennelijk sprake geweest,' aldus Kottman. Hij spreekt verder van niet tijdig aan de Raad van Bestuur gerapporteerde grote verliezen op grote internationale ... Lees verder...
11 april 2003
Bron: DFT.nl
NPC, advies- en onderzoeksbureau op het terrein van verharding en wegbeheer, komt in handen van branchegenoot KOAC-WMD.

Eigenaar BAM Groep stoot NPC af, omdat het met Multi Consult al over een vergelijkbaar bureau beschikt.

NPC (Netherlands Pavement Consultants) is onderdeel van HBG Civiel en werd eigendom van BAM na de overname van ... Lees verder...
11 april 2003
Bron: Cobouw
Bouwonderneming BAM heeft het voornemen Netherlands Pavements Consultants (NPC) te verkopen aan onderzoeksinstituut KOAC-WMD (materiaal- en wegbouwkundig onderzoek).

Dit melden de partijen donderdagochtend.

De aandelen NPC zijn in handen van BAM-onderdeel HBG Civiel. NPC heeft een jaaromzet van circa 3 miljoen euro met 35 medewerkers. ... Lees verder...
10 april 2003
Bron: DFT.nl
Gucci heeft in Tokio een 'belangrijk' vastgoedobject aangeschaft in het Ginza-district, één van de meest prestigieuze winkelgebieden in Japan.

Het modeconcern wil er in de lente van 2005 een nieuw warenhuis openen. Bovendien zal in het gebouw het hoofdkwartier worden gevestigd van Gucci Group Japan.

Hoeveel voor het stuk vastgoed werd ... Lees verder...
10 april 2003
Bron: DFT.nl
Bilfinger Berger en de Commerzbank leggen de vijandelijke overname van verwarmingsspecialist Buderus door Robert Bosch geen strobreed in de weg.

Als de overname van de Bilfinger-deelname slaagt Buderus, wordt Robert Bosch Europa’s grootste aanbieder van verwarmingstechniek.

De grote Stuttgarter toeleverancier van de automobielindustrie ... Lees verder...
9 april 2003
Bron: Cobouw
De Ierse bouwmaterialengigant CRH heeft de Duitse hekwerkspecialist Adronit overgenomen.

Met de overname van Adronit is CRH, dat ook eigenaar is van Heras, de grootste ‘buitenbeveiliger’ van Duitsland geworden.

Adronit voegt een omzet van 170 miljoen euro toe aan die van CRH. Bij de Duitse producent en leverancier van hekken, schuifpoorten ... Lees verder...
8 april 2003
Bron: Cobouw
Bouw- en techniekconcern TBI heeft over 2002 een nettowinst geboekt van 37 miljoen euro. Dat is ongeveer evenveel als het jaar daarvoor. De omzet van TBI steeg wel, met 4,3 procent tot 1,73 miljard euro. TBI is een conglomeraat van 122 bedrijven en telt ruim 10.700 werknemers.

Het bedrijf meldde donderdag in een toelichting op de jaarcijfers ... Lees verder...
4 april 2003
Bron: DFT.nl
Heidelberg Cement is door het verkrijgen van de meerderheid in Anneliese de grootste cementproducent in Duitsland geworden.

Dyckerhoff heeft een pakket van 48,8 procent van de aandelen in cementconcern Anneliese overgedaan aan Heidelberg Cement.

Cementconcern Anneliese is vooral actief in de aan de Nederlandse grens gelegen deelstaat ... Lees verder...
4 april 2003
Bron: Cobouw
Na ruim een maand te hebben onderhandeld met investeringsmaatschappij Egeria (beleggingsvehikel C&A-familie Brenninkmeijer) gaat Ballast Nedam toch op eigen kracht verder.

Investeringsmaatschappij Egeria gaat toch niet aan de haal met de Nederlandse activiteiten van Ballast Nedam. De gesprekken over de voorgenomen verkoop zijn definitief beëindigd ... Lees verder...
3 april 2003
Bron: Cobouw
Corus-topman Brian Moffat heeft verkennend gesproken met zijn evenknie Benjamin Steinbruch bij het Braziliaanse CSN over mogelijke hervatting van samenwerkingsgesprekken, meldt de Financial Times.

De gesprekken tussen Corus en CSN liepen in november vorig jaar stuk wegens financiële en economische risico's. Met de fusie zou een bedrag gemoeid ... Lees verder...
3 april 2003
Bron: DFT.nl
 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Mijn Huis Mijn Architect
BIS 2017
De Vlaamse Renovatiedag
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba