Verwarming & Sanitair

Investeren in een warmtepompboiler? Dat verdien je snel terug!

Investeren in een warmtepompboiler? Dat verdien je snel terug!
Op zoek naar manieren om je energiekosten te verlagen? Investeer nu in een Atlantic-warmtepompboiler om je sanitair water te verwarmen.

Steeds een slimme keuze

Ken jij het geheim van een warmtepompboiler? Die verwarmt je sanitair water (voor bad, douche, keuken...) door tot 3/4 gratis energie te onttrekken aan de omgevingslucht. De overige 25% werkt op elektriciteit, maar kan worden gevoed door zonnepanelen als je die hebt.

De ideale manier dus om elk jaar heel wat geld uit te sparen. Zeker als je nu je sanitair water elektrisch verwarmt, bespaar je met een warmtepompboiler tot € 940/jaar op je verbruik voor het verwarmen van sanitair water, en dat gedurende 20 jaar!

Voeg daar nog eens de premies voor warmtepompboilers aan toe: minimaal € 700 in Wallonië, minimaal € 900 in Vlaanderen en minimaal € 1.400 in Brussel, en dan weet je dat een warmtepompboiler steeds een interessante keuze is.

Wil je weten hoeveel geld en CO2 jij precies zou besparen met een warmtepompboiler, op welke premies je recht hebt en wat je stijging van zelfconsumptie is (in het geval dat je zonnepanelen hebt)?

Dat kan met de warmtepompwinstcalculator van Atlantic op www.SOSEnergiefactuur.be > Bereken jouw warmtepompboilerwinst.

Investeren in een warmtepompboiler? Dat verdien je snel terug

Snelle terugverdientijd

Je investering in een warmtepompboiler verdien je gauw terug. Ten opzichte van een klassieke elektrische boiler verdien je de meerprijs van een Atlantic-warmtepompboiler zelfs in minder dan 1 jaar terug. Ontdek er alles over via www.SOSEnergieFactuur.be > Hoe je water energiezuinig verwarmen?

Investeren in een warmtepompboiler? Dat verdien je snel terug
En alsof dat niet genoeg is, ontvang je dit jaar ook nog eens € 100 cashback op alle Atlantic-warmtepompboilers.

Vraag je gratis e-book aan!

Alles weten over warmtepompboilers? In 'Het complete warmtepompboiler-e-book' ontdek je wat een warmtepompboiler van Atlantic voor jou, je gezin, je woning en je portemonnee kan betekenen. Vraag nu jouw gratis exemplaar aan via deze link.

Investeren in een warmtepompboiler? Dat verdien je snel terug

Wil je meer informatie of een offerte? Of zoek je een installateur of een verdeler van Atlantic in je buurt? Aarzel niet om Atlantic, marktleider in warmtepompboilers, te contacteren via deze link.

Ook interessant