Second Home

Waarom je in 2020 een vakantiewoning in Turkije moet kopen

Waarom je in 2020 een vakantiewoning in Turkije moet kopen
Turkije, een land van economie, tradities, cultuur, sociale contacten en toerisme. Met zijn natuurlijke schoonheid en zijn historische rijkdom, wordt Turkije de hoek van de hemel genoemd. Met een Toerisme van ongeveer 40 miljoen bezoekers per jaar, behoort Turkije tot de top 5 van vakantiebestemmingen. Een vakantie aan de Egeïsche Zee, aan de Zuidwestkant van Turkije, biedt door zijn ontelbare prachtige stranden een paradijs voor de zonliefhebbers en watersporters aan. Het is er betoverend mooi en er valt heel wat te ontdekken.

De plaatselijke bevolking spreekt van een drie-seizoenen gebied. Tijdens de maanden juli en augustus toont de thermometer het kwik gemakkelijk boven de 30°, tevens hebben wij milde wintertemperaturen en warme voor- en najaar temperaturen. Men kan hier gemakkelijk 8 maanden per jaar genieten van een strandbezoekje en een frisse duik in de azuurblauwe wateren.

Gratis met Bouw & Wonen naar Second Home Expo

Op zoek naar een vakantiehuis in binnen- of buitenland?
Op 19 en 20 oktober 2024 vindt de beurs Second Home Expo in Flanders Expo in Gent plaats. Wil jij deze beurs namens Bouw & Wonen gratis bezoeken?

Je kunt hier jouw gratis inkomtickets downloaden

Lees alle voordelen van een vakantiewoning in Turkije op de website van Second Home Expo.