Second Home

Los Jardines de Abama, een romantisch luxeappartement als tweede verblijf

Los Jardines de Abama, een romantisch luxeappartement als tweede verblijf
Wie droomt tijdens de lange winter niet van een heerlijke hideaway op de Canarische Eilanden met aangename temperaturen het hele jaar rond? ​Op Tenerife veroveren de tweede verblijfswoningen van Abama Resort het hart van vele Belgen als de perfecte winterescape. Met de bouw van het mondaine Plaza Abama, de Villas del Tenis en nu ook de appartementen Los Jardines de Abama, wordt het luxueuze resort meer dan ooit de perfecte bestemming voor een tweede verblijf op een droomlocatie. Wie geïnteresseerd is in een appartement met spectaculair uitzicht en een heerlijk klimaat vindt dit op het eiland van de Eeuwige Lente.

Los Jardines de Abama, Tenerife, een romantisch luxeappartement als tweede verblijf

​​Een luxeappartement als de ideale hideaway

De 48 luxeappartementen van Los Jardines de Abama, ingeplant op de heuvel bij Plaza Abama, zijn schitterende hideaways. Ontworpen met grote finesse en oog voor detail door het bureau Coderch Urbanismo y Arquitectura. Elk appartement geniet absolute privacy en een panoramisch uitzicht. Er zijn meerdere zwembaden voor de appartementen. Appartementen zijn beschikbaar met 1 slaapkamer (87-107 m², 550.000-650.000 euro), 2 slaapkamers (110-146 m², 700.000-900.000 euro) of 3 slaapkamers (140-218 m², 900.000-1.400.000 euro) en 3 slaapkamers in duplex (179-199 m²), steeds met hal, living, keuken, evenveel badkamers als slaapkamers, groot terras en veranda.

Dankzij de gevarieerde indelingen kunnen de appartementen elke koper bekoren. Van tuinappartementen met uitzicht op het eiland La Gomera tot duplexwoningen op de eerste of tweede verdieping met ruime terrassen en uitzicht op de oceaan. Elk appartement is de ideale plek om helemaal tot rust te komen in een serene, zonnige omgeving.

Los Jardines de Abama, Tenerife, een romantisch luxeappartement als tweede verblijf

Dineren met uitzicht over de Atlantische oceaan

​De appartementen Los Jardines de Abama zijn even romantisch als ruim, en ontworpen met een ongeziene aandacht voor verfijnde details. Gelegen op een uitgelezen locatie te midden van het welbekende vijfsterrenresort Abama en omringd door golfterreinen vallen de appartementen in de smaak bij echte levensgenieters.

Los Jardines de Abama zijn dan ook ontworpen om eigenaars een onvergetelijke ervaring te bezorgen in een stijlvolle en ontspannen sfeer. Het is de ideale plek voor een tweede verblijf zonder zorgen en een uitbreiding van een heel bijzonder maar beperkt beschikbaar vastgoed op het zonnige Tenerife.

Dineren met een onbelemmerd uitzicht op de oceaan, een duik nemen in de jacuzzi of uitkijken over het subtropische landschap van het resort… Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie in een buitengewoon kader zijn aanwezig.

Los Jardines de Abama, Tenerife, een romantisch luxeappartement als tweede verblijf

​Ongeziene weelde en nieuwe services

​Eigenaren van Los Jardines de Abama worden bovendien automatisch lid van de Abama Prestige Owners' Club en het uitwisselingsprogramma in samenwerking met The Registry Collection, waarbij de eerste twee jaar lidmaatschapsbijdragen worden betaald door Abama. Met het uitwisselingsprogramma kunnen eigenaars weken in Abama inruilen voor weken in 240 andere luxebestemmingen wereldwijd.

Verder krijgen de eigenaars en hun gasten toegang tot de faciliteiten en de speciale voordelen van Abama Resort, waaronder de buitenzwembaden, de sportschool, het clubrestaurant, de lounge, enz.

Wie droomt nu niet van een exclusief appartement op Tenerife met een betoverend panorama, directe toegang tot een rustig strand, een buitengewoon culinair aanbod en eersteklas sportfaciliteiten. Aangevuld met gouden zonsondergangen, een unieke woongemeenschap met conciërgediensten en Michelinsterren. Abama Luxury Residences brengt de dromen van eigenaren opnieuw tot leven met de lancering van Los Jardines de Abama.

Ook interessant