Second Home

Abama tilt concept ‘wonen in een tweede verblijf’ naar ongezien niveau

Abama tilt concept ‘wonen in een tweede verblijf’ naar ongezien niveau
Met Abama Fase 4 tilt Abama Resort in Tenerife het concept ‘wonen in een tweede verblijf’ naar een ongezien niveau. De resortstijl was al even een trend, maar nu gaat Abama Resort als pionier opnieuw een stap verder, geleid door het succes van de eerste fases. Nieuwe ontwikkelingen zijn bedacht voor de sublieme en onvergetelijke ervaring in een stijlvolle en ontspannen sfeer. Nieuwe services worden nog meer doorgedreven voor een tweede verblijf zonder zorgen.

De bouw van het mondaine Plaza Abama, de Villas del Tenis, appartementen Las Arcadias, het Kids Camp en de nieuwe doorgedreven services zullen Abama Resort meer dan ooit tot de meest luxueuze bestemming voor een tweede verblijf in Europa maken. Een uitbreiding van zeer bijzonder maar beperkt beschikbaar vastgoed op het zonnige Tenerife – snel wezen zal de boodschap zijn.

Tot op vandaag komen de meeste kopers uit het Verenigd Koninkrijk (30%). Zij worden op de voet gevolgd door de Belgen (25%) en vervolgens de Duitsers. Aangezien de Engelsen en de Belgen de belangrijkste nationaliteiten vormen, wilde Abama Resort met Abama Fase 4 specifiek de interesse van Engelse en Belgische potentiële kopers aanboren, door een groots Abama Unveiling evenement te houden in London op 19 juni en in Antwerpen op 21 juni 2018. De interesse bij het Belgische publiek was groot en de reacties waren enthousiast. Hiermee is de verkoop gestart en oplevering gebeurt in 2020. Zoals gewoonlijk verwacht Abama Resort de nieuwe villa’s en appartementen – beperkt in aantal - zeer snel op maquette te verkopen.

Abama Fase 4

​Abama Fase 4 brengt een nog meer geraffineerde levensstijl naar Tenerife, het eiland van de Eeuwige Lente. Op een uitgelezen locatie midden in het welbekende 5-sterrenresort Abama en omringd door golfterreinen komen een aantal nieuwe luxueuze woningen, Villas del Tenis en Las Arcadias, waarvan het stijlvolle design in de ontwerpen alvast goed in de smaak valt bij het publiek dat de onthulling in Antwerpen mocht bijwonen. Eyecatcher van het project is Plaza Abama, een elegant centrum waar boetieks en bistro's komen. Dit levendige centrum biedt bijvoorbeeld interessante perspectieven voor niet-golfers, om te shoppen of een terrasje te doen. Vlakbij de Annabel Croft Tennis Academy komt het Kids Camp, een volledig nieuwe kinderclub voor het resort. Zo hebben kinderen de gelegenheid om vrienden te maken en komen zij met plezier terug naar hun tweede verblijf op Tenerife. Ook de ouders kunnen zich volledig ontspannen of toekomen aan hun favoriete hobby’s op vakantie. In de omgeving dragen de ultramoderne marina en de nieuwe snelweg, garant voor de uitstekende bereikbaarheid, bij tot de fundamentele waarde van Abama Fase 4.

​Plaza Abama, hotspot boordevol lifestyle

Abama Tenerife fase 4
​Plaza Abama is het kloppend hart van de prestigieuze Abama Fase 4. Hier komen gasten ’s ochtends genieten van een ontbijt met verse croissants, voor ze vertrekken voor een workout sessie in het fitnesscentrum. 's Middags lokken het heldere water van het zwembad en het terras groot en klein. Na een bezoek aan de boetiekjes kunnen gasten de middag besluiten in één van de geliefde lokale bars, om bij een glas wijn en tapas te toasten op de ondergaande zon boven de oceaan.

​Villas del Tenis, voor nu en altijd

​Villas del Tenis zal zelfs de meest veeleisende kopers kunnen bekoren. Dit nieuwe deel bestaat uit 23 luxueuze, vrijstaande huizen met privé-zwembad, 2 of 3 slaapkamers, de grootst mogelijke privacy en adembenemende uitzichten. Zowel Villas del Tenis als Abama Plaza werden ontworpen door de architecten Virgilio Gutiérrez Herreros en Eustaquio Martínez García. Villas del Tenis grenst aan de Annabel Croft Tennis Academy, vandaar de naam, en wordt omringd door de schitterende Dave Thomas-golfbaan.

Abama Tenerife fase 4

​Las Arcadias, de ultieme luxe van een oneindig uitzicht

​De 60 luxe-appartementen van Las Arcadias, ingeplant op de heuvel onder Plaza Abama, zijn schitterende hideaways. De enclave is ontworpen met grote finesse en oog voor detail door het bureau Coderch Urbanismo y Arquitectura. Elk appartement geniet absolute privacy en een spectaculair panoramisch uitzicht over de oceaan. Er zijn vier zwembaden voor de appartementen. Bijzonder is dat zeven van de appartementen zich in Plaza Abama bevinden, voor wie een centrale en levendige ligging prefereert. Appartementen zijn beschikbaar met 1 slaapkamer (87-107 m²) vanaf 550.000 euro, 2 slaapkamers (110-146 m²) of 3 slaapkamers (140-218 m²) en 3 slaapkamers in duplex (179-199 m²), steeds met hal, living, keuken, evenveel badkamers als slaapkamers, groot terras en veranda.

Abama Tenerife fase 4

​Kids Camp

​In het Kids Camp kunnen alle kinderen van Abama Resort van 4 tot en met 14 jaar terecht voor activiteiten. Spelenderwijs houden de kids zich bezig met cultuur, wetenschap, natuur, kunst, creativiteit en gezondheid. De club is 7/7 dagen open en de uren worden aangepast naargelang de bezetting van het resort. Tijdens de lancering in zomer 2018 kan er van het Kids Camp gebruik worden gemaakt met een korting van 50% op de normale prijs. ​

​Doorgedreven services

​Eigenaars van Abama Fase 4 kunnen bovendien rekenen op extra services zoals verhuurdienst voor hun appartement, een uitwisselingsprogramma voor een vakantie in een ander resort, de owners club die vrijblijvend activiteiten organiseert voor de eigenaars en voordelen biedt op allerhande diensten en prestaties van het vijfsterrenresort.

Abama Tenerife fase 4

Ook interessant